Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CDIMM a finalizat implementarea unui nou proiect

Centrul pentru Dezvoltarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii (CDIMM) Braila a derulat, in perioada 1 martie 2006 - 28 februarie 2007, proiectul "Masuri active de Ocupare", finantat de Uniunea Europeana prin programul Phare 2003 - Coeziune Economica si Sociala, componenta Dezvoltarea Resurselor Umane.
Dupa cum a subliniat managerul proiectului, Lucia Curcumeli, "proiectul a urmarit cresterea sanselor de ocupare a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca prin dezvoltarea de noi abilitati profesionale, sporirea nivelului de informare, orientare profesionala si instruire vocationala".
Ca urmare a implementarii proiectului, 151 de persoane au beneficiat de informare si consiliere profesionala, medierea muncii, 60 de persoane au beneficiat de instruire in metode si tehnici de cautare a unui loc de munca in cadrul "Job Club", 17 persoane au beneficiat de cursuri de initiere in meseria de vinzator, 33 de persoane au beneficiat de cursuri de initiere in ocupatia de agent vinzari, 15 persoane au participat la cursul de limba engleza, 30 de persoane au beneficiat de consiliere si instruire pentru inceperea unei afaceri, 15 persoane au fost calificate in meseria de montatori pereti si plafoane din ghips-carton, 15 persoane au beneficiat de pregatire pentru obtinerea certificatului ECDL in cadrul cursului de informatica, iar 37 de persoane au dobindit statutul de persoane ocupate, prin angajare sau initierea propriei afaceri.
Bugetul total al proiectului s-a ridicat la suma de 35.210 euro, din care 33.210 euro a reprezentat contributia Autoritatii Contractante.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii