Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cazuri cu autor necunoscut rezolvate de politistii braileni

Politistii braileni au reusit sa identifice trei braileni care, in decursul anilor, au savirsit mai multe infractiuni fara insa a fi prinsi, cazurile acestora fiind inregistrate astfel la cele cu autori necunoscuti. Cei trei se fac vinovati de furt din autoturisme, din locuinte sau din sedii de societati comerciale. Primul identificat este Ion A., in virsta de 50 de ani, care, asa cum au reusit sa dovedeasca lucratorii de la Compartimentul Furturi Auto al Biroului de Investigatii Criminale, a comis nu mai putin de 17 furturi din autoturisme in 2002, 2006 si 2007. Paguba produsa de acesta proprietarilor se ridica la 2.900 lei. Asa cum ne-a informat agent Camelia Bucur, din cadrul Biroului de presa al Inspectoratului Judetean de Politie Braila, dosarele au fost inaintate la Parchet cu propunere de incepere a urmaririi penale. Totodata, aceasta a mai adaugat ca cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale a celui in cauza, cu acesta in stare de arest preventiv.
Cel de-al doilea tilhar identificat este Tudorel T., in virsta de 46 de ani. Conform probelor strinse de catre lucratorii din cadrul compartimentului Furturi din Societati Comerciale al Biroului de Investigatii Criminale, in noaptea de 6 februarie 1999, Tudorel a patruns prin efractie in incinta unei societati comerciale din municipiu si a sustras bunuri in valoare de 3.800 lei. Aceasta nu este insa singura infractiune a braileanului, acesta patrunzind si in locuinta unei persoane din municipiu, pe data de 23 aprilie 2005, sustragind de acolo bunuri in valoare de 11.600 lei. Conform informatiilor oferite de agent Camelia Bucur, impotriva lui Tudorel politistii au propus inceperea urmaririi penale, iar prejudiciul a fost recuperat partial.
Cel de-al treilea infractor dovedit este Laurentiu Florin S., in virsta de 22 de ani, care, in perioada septembrie 2006 - ianuarie 2007 a patruns prin efractie in trei locuinte din municipiu, de unde a sustras bunuri si bani: "Suspectul a fost prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul savirsirii infractiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat integral", a precizat agent Camelia Bucur.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii