Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Catalin Nistor a realizat aceleasi performante pe distantele de 50 si 200 m

Dupa cele doua medalii cucerite in prima reuniune a nationalelor Open de natatie de la Pitesti, reprezentantii CSM-ului au continuat, joi, sa evolueze in aceeasi nota foarte buna.
Catalin Nistor a obtinut doua medalii de argint la 50 si 200 m bras si a scapat printre degete bronzul la 200 m mixt.
Colega sa de club, Ana Maria Leu, s-a clasat a treia la 200 m spate, astfel ca dupa primele doua zile de concurs, elevii antrenoarei emerite Gabriela Stoicescu Clinciu au acumulat cinci medalii, trei de argint si doua de bronz.
"Sportivii CSM-ului au realizat cei mai buni timpi ai lor si ma bucura faptul ca si-au indeplinit si depasit obiectivele dupa primele zile de concurs.
Ceea ce am remarcat la aceasta competitie este diferenta cu care sint tratati sportivii, cei de la lotul olimpic din prima garnitura, si aici intra campionii, care beneficiaza de un tratament preferential, iar cei din a doua garnitura nu prea mai sint bagati in seama. Din experienta mea si din ceea ce ne-a aratat realitatea, performante deosebite au realizat cei care au venit din loturile de perspectiva. Faptul ca se da o atentie deosebita doar elitei va duce probabil la un rezultat pe care nu ni-l dorim si anume acela ca intr-un viitor apropiat nu vom mai avea performante in acest sport", declara Gabriela Stoicescu Clinciu.

Intr-un clasament neoficial, inotatorii juniori braileni ocupa primele pozitii

Juniorii braileni cu dubla legitimare LPS - CSM au avut la rindul lor evolutii bune, iar rezultatele pe care le-au obtinut le-au adus primele locuri intr-un clasament general neoficial al acestei categorii de virsta.
Florentin Rosu s-a clasat al patrulea la 50 m bras, Cosmin Ochirosi pe locul al cincilea la 1500 m liber, iar Angelo Belciugan a obtinut pozitia a opta la 200 m spate.
Simbata dupa-amiaza, Cosmin Ochirosi a sosit pe locul al cincilea in finala probei de 800 m liber.
"Faptul ca am avut iar doi juniori intr-o finala A, denota un rezultat bun pentru natatia braileana. Si repet, cu acesti sportivi ne-am atins obiectivul pentru care am participat, si aceasta in conditiile in care Rosu si Ochirosi nu au putut efectua pregatirea de iarna deoarece au fost bolnavi de rujeola.
O performanta deosebita pot spune ca a realizat Cosmin Ochirosi care si-a imbunatatit cu 29 de secunde timpul in proba de 1500 m liber. Deoarece sint in primul an de juniori I, pentru acesti tineri inotatori concursurile de obiectiv incep abia in vara, iar unul foarte important pentru ei poate fi Campionatul European de juniori", declara profesorul Tudorel Smeu, cel care se ocupa de pregatirea inotatorilor de la Centrul Olimpic.
Singura sportiva senioara care puncteaza pentru LPS, Roxana Samoila, a obtinut joi doua medalii de bronz la 50 m bras si 200 m mixt, iar vineri un loc patru la 200 m bras si un loc sase la 200 m spate.
Simbata, sportiva cu dubla legitimare LPS Braila - CSM Pitesti a obtinut un loc sase la 200 m liber.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii