Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Casa Judeteana de Pensii - in plin proces de preluare a datelor din carnetele de munca

Casa Judeteana de Pensii (CJP) se afla in plin proces de realizare a arhivei electronice care cuprinde date despre stagiile de cotizare ale salariatilor braileni. In activitatea de preluare a informatiilor din carnetele de munca este nevoie si de copiile dupa buletinul de identitate al salariatilor, documente care trebuie aduse la sediul din Calea Calarasilor nr. 19, atit de catre persoanele fizice cit si de catre angajatorii braileni.
Incepind cu data de 6 aprilie, in fiecare zi de vineri, intre orele 8.30 - 12.30, la ghiseul nr.4 situat la parterul CJP, brailenii pot veni cu documentele necesare acestei operatiuni. "In temeiul prevederilor art. 2, al. 12 din HG 1768/2005 privind preluarea din carnetele de munca a datelor referitoare la perioadele de stagiu de cotizare realizat in sistemul public de pensii anterior datei de 1 aprilie 2004, persoanele care au in pastrare propriul carnet de munca, in care sint consemnate inscrisuri anterior datei mentionate < 1 aprilie 2004 >, si au domiciliul sau resedinta pe raza teritoriala a judetului Braila, au obligatia de a pune carnetul de munca la dispozitia CJP Braila, daca datele din aceste carnete nu au fost preluate deja sau daca persoanele in cauza nu au calitatea de beneficiar al unei categorii de pensii. Toate carnetele de munca trebuie sa fie insotite de o copie a actului de identitate", se precizeaza intr-un comunicat al CJP Braila.
Pe de alta parte, in Braila exista inca foarte multi angajatori care nu au adus documentele. Potrivit datelor furnizate de Sorin Enache, director executiv al CJP Braila, pina-n prezent au fost prelucrate datele din aproximativ 42 000 de carnete de munca. Mai exista unitati mari cum ar fi Distrigaz Sud S.A. sau CET S.A. dar si Directii Deconcentrate din subordinea Consiliului Local care nu au depus inca actele necesare efectuarii acestor operatiuni. Termenul limita pentru centralizarea datelor este de 31 decembrie 2007.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii