Skip to main content

Casa Casatoriilor ramine un obiectiv pentru anul 2008

Nici in acest an, brailenii care se casatoresc nu vor avea parte de un cadru cu adevarat adecvat, pentru celebrarea ceremoniei la Oficiul Starii Civile. Lucrarile pentru constructia unei noi Case a Casatoriilor, promise de municipalitate, intirzie, iar primarul Constantin Cibu sustine ca nu exista nici o sansa ca, pina la finele anului, acestea sa demareze: "In aceasta chestiune, treaba merge, de parca sta, e adevarat. Anul acesta am prevazut sa platim studiul de fezabilitate si documentatia necesara si anul viitor, sa incepem lucrarile".
Amintim ca, dupa retrocedarea imobilului in care a functionat ani de zile Oficiul Starii Civile, casatoriile se fac intr-o incapere din holul Palatului Administrativ, amenajata special pentru acest lucru, dar care nu confera nici pe departe cadrul festiv pe care si-l doresc nuntasii, in astfel de momente ale vietii. Municipalitatea a stabilit sa reamenajeze, in acest scop, o cladire aflata pe strada Vapoarelor, in care a functionat un centru de noapte pentru oamenii strazii, pe considerentul ca atit zona, cit si spatiul pe care-l au la dispozitie este propice realizarii unei Case a Casatoriilor cu adevarat fastuoase.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu