Skip to main content

Caruz, uita-te in ograda proprie, cind e vorba de miros!

Democratii braileni considera ca, in loc sa gaseasca explicatii penibile pentru sursa mirosului infect care se lasa asupra orasului Braila, in unele zile, omul de afaceri Gheorghe Caruz, proprietarul complexului de porci de la marginea municipiului, ar trebui sa gaseasca solutii. Presedintele PD, Horia Vasioiu, spune ca ar fi amuzat de explicatiile lui Caruz, care da vina ba pe Combinatul siderurgic de la Galati, ba pe pasarile si porcii din curtile populatiei,
daca nu ar fi situatia mult prea grava, pentru a-ti veni sa rizi: "Caruz trebuie sa faca ceea ce s-a angajat prin semnatura sa faca, iar mirosul care uneori devine insuportabil trebuie musai indepartat, pentru ca ar putea sa duca aceasta incalcare a legii la inchiderea unei parti din afacerea sa, cu cresterea porcilor. El mi-a spus si mie acum un an si ceva si i-am spus ca hai, poate ma minte pe mine, poate mai minte unul-doi, dar citeva sute de oameni nu-i poate minti. Mi-a sugerat atunci ca mirosul ar putea veni de la Combinatul Siderurgic Galati si l-am rugat sa se priveasca in oglinda cind face asemenea afirmatii, sau cel putin in fata mea sa nu le mai faca. El trebuie sa-si faca modernizarile promise la societate si sa se tina de banii pe care i-a luat din fonduri europene, pentru ca are un contract incheiat cu institutiile de mediu, contract de care trebuie sa se tina. E adevarat ca acest contract merge pina in anul 2014, dar asta nu inseamna ca trebuie sa lase totul pe 2014. S-a angajat prin semnatura ca va respecta anumite etape, acolo".
Si consilierul judetean PD Mario Da'Ros este de parere ca brailenii nu pot suporta la infinit mirosul infect venit dinspre complexul Caruz. El spune ca, desi locuieste in centru, nu poate lasa deschise geamurile locuintei, pentru ca nu s-ar putea respira in casa: "Sint seri in care nu poti deschide un geam. Cit priveste declaratiile domnului Caruz, ca mirosurile ar proveni de la populatia care creste animale in cartiere, eu cred ca oricare dintre noi am fost intr-un cartier marginas si am putut constata ca nu de acolo vine duhoarea care acopera intreg orasul. Sint seri pur si simplu insuportabile din cauza acestui miros".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu