Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Caruz" inaugureaza fabrica de preparate "Galco"

Grupul de firme "Caruz" inaugureaza oficial, astazi, ora 11.00, fabrica de preparate "Galco". Situata pe Soseaua Galati - Braila, linga localitatea Sendreni, noua fabrica are ca domeniu principal de activitate productia si industrializarea carnii si a preparatelor din carne, respectiv valorificarea superioara a porcilor obtinuti printr-o alta firma a grupului, "Complexul de Porci" SA.
"Galco" va produce si comercializa zilnic 120 tone de preparate din carne, conducerea firmei propunindu-si sa devina astfel cel mai mare producator de profil din tara. "Dispunind de tehnologii de ultima ora, produsele societatii noastre se ridica la cele mai inalte standarde ale Uniunii Europene si vor satisface cele mai pretentioase cerinte de calitate, gust si finete", a precizat Gheorghe Caruz, patronul grupului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii