Mergi la conţinutul principal

Caruz angajeaza absolventi de liceu economic

La Liceul Economic "P. S. Aurelian" si la Colegiul Economic "Ion Ghica" s-a petrecut un fapt mai putin obisnuit. Un producator a venit sa selecteze citiva viitori angajati din rindul absolventilor. Alfred Coman, directorul firmei "Galco" care face parte din grupul firmelor lui Gheorghe Caruz, a solicitat conducerilor celor doua unitati de invatamint sa selecteze citiva dintre cei alesi deja de directorii liceelor. La selectarea realizata de "Galco" se va tine cont de media din cei patru ani de studii si de media de la bacalaureat. Toti cei selectati la "P. S. Aurelian" au medii peste opt. "Nu neaparat urmarim sa profitam de facilitatile acordate firmelor la angajarea tinerilor, ci urmarim promovarea tinerilor, in mod special a celor care au rezultate pe parcursul celor patru ani de studiu de pina acum. Ne intereseaza in mod special operarea pe calculator si faptul ca au studii economice. Ne intereseaza pentru partea financiar-contabila si comerciala. Eventualul lor job va consta intr-o munca la birou, in sediul administrativ si atunci trebuie sa aiba niste cunostinte minime. Cu siguranta vor avea posibilitatea, pe viitor, sa-si construiasca o cariera. Daca vor corespunde cerintelor si sint selectati trebuie sa confirme ca isi dezvolta pregatirea, ca fac fata situatiilor noi aparute. Societatile comerciale se confrunta cu o schimbare continua a legislatiei. Evenimentele au turnuri dintre cele mai neasteptate, de aceea trebuie sa fim cit mai rapizi in adaptarea la noile conditii. Cei care se adapteaza cel mai bine si cel mai usor sint persoanele tinere", a explicat Alfred Coman, directorul "Galco".
In week-end s-a facut o evaluare pe baza mediei anilor de studiu si a mediei de la bacalaureat a celor de la "P.S. Aurelian", si a vitezei lor de reactie. Tinerii au raspuns la niste intrebari care vizau cultura lor generala economica si viteza de reactie. Viteza de reactie ii intereseaza pentru ca volumul de lucrari pe care trebuie sa-l faca este mare si trebuie sa se miste rapid. Ieri, acelasi mod de selectie s-a facut si la Colegiul Economic "Ion Ghica". Pentru persoanele selectate proba de foc va fi angajarea si lucrul efectiv. Daca cele patru persoane de care are nevoie firma nu vor confirma asteptarile se va renunta la ele si se vor angaja urmatorii de pe lista, a mai explicat directorul Alfred Coman.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu