Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cartierul Lacu Dulce nu a avut gaz metan timp de mai multe ore

Peste 300 de consumatori din zona cartierului Lacu Dulce, arondati "Distrigaz Sud", au ramas miercuri noapte fara gaz metan, din cauza unei avarii provocate in retea de firma "Athena", care efectueaza in zona lucrari de extindere a retelei de canalizare. Asa cum a comunicat conducerea "Distrigaz Sud", incidentul a fost semnalat miercuri dupa amiaza chiar de catre firma "Athena". Furnizorul de gaz a trimis la locul incidentului o echipa din partea Sectorului Gaze Braila care a constatat ca reteaua Dn 63 mm care alimenta strada Bradului a fost rupta in acest fel fiind avariata si piesa de legatura de pe reteaua Dn 160 mm care alimenteaza cartierul Lacu Dulce.
"Avind in vedere ca principala prioritate a SC “Distrigaz Sud” SA o constituie siguranta persoanelor si a bunurilor, s-a luat imediat masura sistarii alimentarii cu gaze naturale a cartierului Lacu Dulce, care a afectat un numar de 314 clienti. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat acestora", se arata intr-un comunicat al "Distrigaz Sud" Sucursala Galati.
In acelasi material se precizeaza ca, in cursul zilei de ieri, s-a remediat partial avaria si au fost realimentati 311 clienti, urmind ca, in cursul acestei zile, sa se finalizeze in totalitate remedierea avariei si sa fie pusi in functiune si ultimii 3 clienti afectati de acest incident.
Cu privire la cauzele care au provocat aceasta avarie, conducerea "Distrigaz Sud" a precizat ca nu va face nici o ancheta care sa stabileasca cine se face vinovat de incident.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii