Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Carrefour" inaugureaza, astazi, primul magazin din Braila

Dupa mai bine de 6 ani de la intrarea pe piata de retail din Romania, "Carrefour" si-a largit reteaua prin inaugurarea cu mare fast a unui nou magazin in Braila, al 11-lea in lantul "Carrefour" si al 6-lea din afara capitalei, pentru care a investit circa 20 milioane euro.
"Carrefour" Braila, situat in Centrul Comercial "European Retail Park Braila", in localitatea Chiscani, la 2 minute distanta de municipiu, comercializeaza peste 55.000 de articole pe o suprafata utila de vinzare de 8.000 mp si dispune de o parcare de 1.200 de locuri. Noul magazin Carrefour din Braila pune in practica un concept comercial inovator care corespunde asteptarilor consumatorilor si care include o galerie comerciala de 2.000 mp spatioasa, luminoasa, un mall de 9.000 mp, un cinema multiplex, un magazin de tipul "do-it-yourself" si un magazin de electronice si electrocasnice. "Situat intr-o zona cu puternic potential de dezvoltare, “Carrefour” Braila va constitui cu siguranta un veritabil pol de atractie pentru consumatorii din Braila, Galati si celelalte zone apropiate, propunind servicii si produse la cel mai bun raport calitate/pret" promite conducerea hypermarketului. Important de mentionat este ca pentru "Carrefour" Braila au fost create 630 de noi locuri de munca, iar de la infiintarea sa, "Carrefour Romania" a facut deja peste 6.800 de angajari, urmind ca pina la finele anului sa se depaseasca pragul de 7.000 de angajati. "Expansiunea “Carrefour” va fi din ce in ce mai rapida si vizeaza sa aduca hypermarketurile in cit mai multe orase din Romania si, in acelasi timp, sa impaminteneasca principiul calitatii si al preturilor mici, peste tot unde este prezent. Si in 2008 - 2009 vom continua strategia alerta de dezvoltare si vom deschide noi hypermarket-uri “Carrefour” in Oradea, Arad, Pitesti, Suceava, un al doilea hypermarket la Braila, un al doilea la Iasi, inca 2 la Bucuresti si un al doilea la Contanta", a subliniat Jacobo Caller Celestino, directorul general al "Carrefour Romania". La rindul sau, directorul "Carrefour" Braila, Cristian Cojocaru, a anuntat ca pe clientii hypermarketului ii asteapta in prag de sarbatori de iarna citeva surprize cum ar fi creditul cu dobinda zero, pe 12 luni, valabil cu cardul Carrefour Mastercard, o tombola cu 3 masini Kia Cee'd, o tombola cu cite 100 lei la fiecare ora, precum si concerte si spectacole pentru copii. In plus, in perioada sarbatorilor, Carrefour va avea program de lucru prelungit pina la ora 23.00, iar pe 21 decembrie pina la 1.00 dimineata, cu mentiunea ca in intervalul 20.00 - 1.00 vor fi practicate reduceri explozive.
Carl Decoopman, directorul general al "Belrom", antreprenorul general al proiectului "European Retail Park Braila", a promis ca pina in primavara anului viitor vor fi finalizate lucrarile, astfel incit toate spatiile proiectate in acest centru comercial sa fie deschise publicului.
"Carrefour", primul grup de distributie din Europa si al doilea din lume, este lider pe formatul hypermarket in Romania, realizind in 2006 o cifra de afaceri de 609 milioane euro, cu o crestere de 39% fata de 2005.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii