Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Carnagiu rutier comis de un sofer brailean

Un pasager de 58 de ani a murit, liderului PNL Buzau i-a fost amputat un picior, iar alte 3 persoane au ajuns in stare critica, la spital, din cauza unui brailean care, miercuri seara, sofa un microbuz pe ruta Galati-Sibiu si a intrat in plin intr-un vehicul oprit intr-o parcare, la iesire din Buzau.
Potrivit Mediafax, braileanul care efectua transport de persoane pe ruta Galati-Braila-Buzau-Brasov-Sibiu circula cu viteza excesiva si, la citiva kilometri de municipiul Buzau spre Ploiesti, a pierdut controlul volanului, iar masina a derapat si a intrat in coliziune laterala cu o autoutilitara oprita in parcare, amenajata si semnalizata cu indicator si marcaj. In urma impactului extrem de violent, un pasager de 58 de ani, din Buzau, a murit, iar alti patru pasageri din microbuz au fost grav raniti. Printre raniti se afla si presedintele organizatiei municipale Buzau a PNL, avocatul Doru Badulescu, care era in microbuz. Liberalului i-a fost strivit un picior, fiind necesara transportarea lui de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Miercuri noapte, presedintele PNL Buzau a fost supus unei interventii chirurgicale in urma careia i-a fost amputat piciorul strivit de fiarele masinii.
Ceilalti trei raniti sint in afara oricarui pericol, fiind sub supravegherea medicilor buzoieni, iar braileanului - scapat teafar din accidentul infiorator - i s-a intocmit dosar de cercetare penala.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii