Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Carnagiu rutier comis de un sofer brailean

Un pasager de 58 de ani a murit, liderului PNL Buzau i-a fost amputat un picior, iar alte 3 persoane au ajuns in stare critica, la spital, din cauza unui brailean care, miercuri seara, sofa un microbuz pe ruta Galati-Sibiu si a intrat in plin intr-un vehicul oprit intr-o parcare, la iesire din Buzau.
Potrivit Mediafax, braileanul care efectua transport de persoane pe ruta Galati-Braila-Buzau-Brasov-Sibiu circula cu viteza excesiva si, la citiva kilometri de municipiul Buzau spre Ploiesti, a pierdut controlul volanului, iar masina a derapat si a intrat in coliziune laterala cu o autoutilitara oprita in parcare, amenajata si semnalizata cu indicator si marcaj. In urma impactului extrem de violent, un pasager de 58 de ani, din Buzau, a murit, iar alti patru pasageri din microbuz au fost grav raniti. Printre raniti se afla si presedintele organizatiei municipale Buzau a PNL, avocatul Doru Badulescu, care era in microbuz. Liberalului i-a fost strivit un picior, fiind necesara transportarea lui de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Miercuri noapte, presedintele PNL Buzau a fost supus unei interventii chirurgicale in urma careia i-a fost amputat piciorul strivit de fiarele masinii.
Ceilalti trei raniti sint in afara oricarui pericol, fiind sub supravegherea medicilor buzoieni, iar braileanului - scapat teafar din accidentul infiorator - i s-a intocmit dosar de cercetare penala.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii