Mergi la conţinutul principal

Carmelia revine în preajma neconsiliatului Dragomir

Ni se întorc valorile, fraţilor! După Adrian Rîndunică, căruia o moţiune de cenzură ticăloasă i-a frânt zborul la minister, se întoarce la Brăila şi de-acum celebra Carmelia Bălănică.

Dacă Rîndunică a fost, totuşi, băiat deştept şi şi-a pus sacoşa pe scaunul de director la Pensii, pe Carmelia Bălănică a luat-o prin surprindere căderea Guvernului Dăncilă, care a găsit-o fără vorbe pentru alt job.

Întrebată de colegii de la Obiectiv – Vocea Brăilei cum va reuşi să se descurce acum, după ce a rămas fără serviciu la minister, Carmelia Bălănică a declarat că se va descurca pentru că este fată deşteaptă. Glumesc, nu a declarat aşa ceva. În schimb, Carmelia Bălănică a precizat că îşi va relua activitatea ditactică, la Universitatea Dunărea de Jos şi că vrea să revină pe poziţia de consilier al primarului Marian Dragomir.

Când am auzit treaba asta, m-am întrebat cu ce anume l-ar putea consilia Carmelia pe primarul Dragomir. Nu serios acum, fără glume şi poante cu conotaţie sexuală. Chiar aş vrea să ştiu, în calitate de cetăţean, cum anume şi în ce direcţie îl va consilia Carmelia Bălănică pe Dragomir.

Nu de alta, dar eu ştiu că pe partea economică, vorba lui Gigi Becali, primarul Dragomir îl are consilier pe fostul primar Aurel Simionescu.

Carmelia Bălănică vine de la Ministerul Mediului, acolo unde a fost vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate (ANANP).

A naibii coincidenţă, Carmelia Bălănică a obţinut postul de la ANANP tot pe bază de recomandare politică pentru că, se ştie, mai toate organizaţiile PSD din ţară au revendicat şi primit posturi în Guvernul Dăncilă.

Acum, Carmelia revendică din nou un post de umflător de baloane, dar în administraţia locală. Ca şi cum la cabinetul primarului Dragomir ar fi hotel, unde poţi să te cazezi când ai tu chef.

Dar de muncă, de muncă adevărată în mediul privat când au de gând să se apuce alde Bălănică şi Rîndunică (scuzaţi rima!)?

Că în timp ce altor brăileni se cocoşează şi stau cu spinarea în piuneze de la 40 de ani, alţii ca Carmelia (scuzaţi cacofonia!) şi Rîndunică se simt ca în concediu, de vreo 15 ani încoace. (Carmelia BULĂNICĂ)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro