Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Carlos spune ca a fost un admirator al lui Hagi

Portarul portughez al echipei Steaua Bucuresti, Carlos Alberto Fernandes, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca a fost un admirator al tehnicianului Gheorhe Hagi, in perioada in care acesta evolua ca jucator.
Portarul portughez considera meciul cu Poli Timisoara de duminica, din etapa a XVII-a a Diviziei A, ca fiind unul normal, pe care Steaua trebuie sa-l cistige pentru a-si indeplini obiectivul. "Hagi a fost un jucator mare, l-am vazut la televizor. L-am admirat pe cind era jucator", a precizat Carlos.
Rugat sa faca o comparatie intre campionatul din Portugalia, unde a evoluat ultima oara la Boavista Porto si cel din Romania, Carlos a spus: "Nu se pot compara, este un nivel diferit, in Romania sint citeva echipe care se lupta pentru cistigarea campionatului. Cit despre celelalte criterii, banii investiti, nivelul valoric al jucatorilor, sint incomparabile".
Carlos Alberto Fernandes a dezmintit informatiile aparute in presa portugheza, potrivit carora ar fi declarat intr-un interviu ca in Romania se simte ca o vedeta precum David Beckham sau Ronaldo.
"Am povestit cum este viata mea in Romania, dar am spus despre paparazzi ca nu i-am vazut niciodata. Cind am vorbit despre Beckham si Ronaldo am spus ca paparazzi sint pentru jucatori ca acestia. Sintem jucatori profesionisti si stim ca sintem in vizorul acestui gen de jurnalisti, dar eu nu am vorbit si nu am fost in legatura cu ei", a subliniat Carlos, adaugind ca si-a simtit lezata imaginea.
Portarul portughez a tinut sa precizeze ca nu se considera o vedeta la Steaua, ci "doar Carlos" si ca nu se poate compara cu Beckham sau Ronaldo. "Nu m-am comparat niciodata cu alti fotbalisti. Sint un jucator normal, nu un super-jucator. Nu cred ca la Sevilla am facut un super-meci. Mi-am facut doar datoria. Atunci cind cistigam, echipa face totul. Nu vreau sa apar ca un erou", a declarat Carlos, subliniind ca la Steaua "singura vedeta este echipa".
Carlos a mentionat ca este un om normal, care isi traieste viata in consecinta. "Am venit prima oara in Romania, imi place aici, dar in fiecare zi apar istorioare legate de mine. Sint un om simplu, normal, imi traiesc viata ca un om normal. Orice jucator de la echipa, managerul general Mihai Stoica pot spune asta", a comentat Carlos.
Intr-un interviu acordat saptamina trecuta publicatiei Mais Futebol, Carlos a precizat ca nu s-ar fi asteptat niciodata sa traiasca lucrurile care i s-au intimplat de la sosirea in Romania, unde sustine ca este in permanenta asaltat de fani, dar si de paparazzi si ca in Romania se simte o vedeta precum David Beckham sau Ronaldo.
Carlos a venit la conferinta imbracat extravagant, cu o camasa in dublu model, pantofi sport colorati, sapca pe cap si ochelari de soare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii