Mergi la conţinutul principal

Carduri de debit pentru persoane fizice

Ofertele bancare puse la dispozitia clientilor s-au diversificat extrem de mult, zeci de banci lansind continuu pe piata oferte, produse si servicii noi. Intre acestea, cardurile ocupa un loc important, fie ca este vorba despre carduri de credit sau de debit.
Diferite propuneri de carduri de debit adresate persoanelor fizice sint puse la dispozitia consumatorului, optiunea alegerii unui card avantajos depinzind de cunoasterea ofertelor existente pe piata.
Cu precizarea ca nu toate bancile comerciale din Romania sint prezente, prin intermediul sucursalelor sau agentiilor, pe piata braileana, iata in continuare principalele tipuri de carduri de debit, existente la inceputul lunii august 2007, pentru persoane fizice.
"Alpha Bank" propune doua variante de card de debit, "Alpha Card VISA Classic", card de debit embosat emis in lei, euro sau dolari si "Alpha Card VISA Electron", emis in lei.
Oferta "Bancpost" presupune mai multe tipuri de carduri debit pentru persoane fizice: "Millenium", "Prospera", "Taiffun" si "Ultra". In oferta Bancii Comerciale "Carpatica" exista cardul "Maestro Partener", cardul de debit electronic in lei "Co-Branded ACR" adresat persoanelor fizice membre ACR, cardul "Visa Electron" si cardul "Visa Classic", oferit persoanelor fizice cu virsta intre 18 - 60 ani, cu cetatenie romana si domiciliul stabil in Romania.
Casa de Economii si Consemnatiuni propune un tip de card debit adresat persoanelor fizice - cardul de debit in lei sub sigla "VISA Electron".

Multe carduri cu siglele BCR si BRD

Oferta Bancii Comerciale Romane pentru carduri debit este una impresionanta. Aceasta cuprinde mai multe tipuri de card printre care carduri de debit emise in lei, "BCR Maestro", "BCR VISA Electron" si "BCR Visa Clasic", cardurile de debit emise in valuta: "BCR VISA International" - dolari, "BCR VISA Clasic International" - euro, card de debit pentru plati exclusiv pe internet - "BCR VISA Virtuon", si nu in ultimul rind, card de debit in lei pentru minori, "BCR VISA Electron Junior". Pe linga acestea, mai exista si o oferta de card co-branded de debit emis in lei, "BCR VISA Electron EURO<26".
BRD Groupe Societe Generale are mai multe tipuri de oferte pentru carduri debit: "Maestro" in lei, utilizabil in Romania si in strainatate, "Visa Classi" (USD), "MasterCard Standard" (EUR) si cardul "e-commerce" pentru efectuarea platilor pe internet.
"Credit Europe Bank" aduce o alta propunere de card de debit, respectiv "Cash Avantaj Visa Electron" in lei sau Euro.
Cardul de debit adresat personelor fizice de la "OTP Bank" emis sub sigla "MasterCard" este disponibil in euro si lei. "Piraeus Bank" ofera persoanelor fizice solutia cardului de debit "Visa Electron Shop&Cash". Cardul de debit cu cip "Visa Electon" si cardul "Maestro" fac parte din oferta de carduri debit pentru persoane fizice ale "ProCredit Bank".
"Raiffesisen Bank" propune utilizatorilor de carduri de debit cardul "Visa Electron", cardul "Maestro", "Mastercard" in lei, in dolari si in euro. Banca Rom: "VISA Electron", "Visa Classic", "VISA Gold" si "VISA Virtual, card dedicat exclusiv platilor si cumparaturilor pe internet.
Cardurile "Maestro", "Mastercard" si "VISA Electron" sint cele 3 oferte de carduri debit lansate pe piata produselor bancare de "MKB Romexterra Bank". Oferta de carduri de debit a Bancii Transilvania este formata din "Visa Electron Global" si "Mastercard Mondo", ambele carduri de salarii.
"UniCredit Tiriac Bank" propune doua variante de card de debit pentru persoane fizice: "Mastercard" - "Maestro", "Maestro-Metro", "Mass" si "Gold Private", si "VISA" - Electron, Clasic si Gold. Cardurile de debit ale bancii "Volksbank" Romania sint emise sub sigla "VISA", Electron si Classic.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu