Skip to main content

Caravana Uniunii Europene a fost la Braila

Caravana cu tinerii care sint gata sa raspunda la orice intrebare legata de drepturile cetatenilor din comunitatea europeana a fost ieri, pe Platoul din fata Primariei. In interiorul cortului au fost amenazate mini - birouri de receptie a publicului si un ecran panoramic, la care s-au proiectat documentare informative prezentate de Comisia Europeana si informatii pe tema cetateniei europene. De asemenea, pe tot parcursul zilei, s-au organizat quizz-uri pe tema cetateniei europene, asa cum este ilustrata in Carta Fundamentala a Uniunii Europene iar la finalul actiunii, participantii au primit cadouri. Toti vizitatorii standului au intrat in posesia cartilor mici ce contin toate datele necesare despre drepturile fundamentale ale cetateanului in UE, brosuri si flyere cu informatii complete si corecte despre Uniunea Europeana si institutiile acesteia.
Intre 24 septembrie si 4 octombrie, caravana europeana stationeaza in 40 de orase din Romania. Programul include activitati de informare, jocuri si distribuirea de obiecte promotionale.
"Ne asteptam ca 25.000 de persoane sa participe la aceasta
campanie de informare", se arata intr-un comunicat de
presa al Fundatiei "Familia si Ocrotirea Copilului", organizatorul
caravanei, desemnat de Comisia Europeana in Romania.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu