Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Candidatul PSD la primarie e pe cont propriu

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, nu este un fan al actualului candidat al partidului pentru Primaria municipiului, si nu se sfieste sa o arate. Chiar daca nu spune clar ca nu-l considera pe Viorel Balcan potrivit, ca si candidat, Stancu nu se fereste sa-i trimita acestuia semnale publice, privind faptul ca-l lasa se se afirme cu forte proprii, daca tot se considera bun de primar. Ce este clar este ca organizatia judeteana PSD nu se va inghesui sa-i promoveze imaginea candidatului propriu, Viorel Balcan, la Primaria municipiului. A spus-o raspicat presedintele Stancu, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, in cadrul unei discutii privind zvonurile ca Balcan ar fi impins la inaintare, ca pion de sacrificiu, iar adevaratul candidat al PSD ar urma sa fie altul. "Eu am facut afirmatia publica ca Viorel Balcan este o propunere de candidatura la fotoliul de primar. In toamna vom face masuratori nu numai ale PSD-ului, ci si a populatiei din municipiu, in februarie-martie vom face alta masuratoare, si am dori sa il facem in comun cu celelalte partide, pentru a elimina orice imixtiuni ale vreunui partid in ce priveste rezultatul sondajului. Si datorita costului, de ce sa nu fiu sincer. Ideea mi-a venit intr-o discutie, zic "mai, ia sa facem noi cu celelalte patru partide, ne costa jumatate din pret, sintem cu totii interesati si facem doua sondaje!". Eu i-am spus lui Balcan: "daca nu esti in preferintele electoratului, o uiti!" Cind vom face masuratorile, punem probabil mai multi de la PSD pe lista, dar nu neaparat Damian, sau Simionescu, sau Stancu".
Astfel, liderul PSD a punctat inca o data ca orice zvon cu privire la intentia sa de a candida este complet neadevarat: "Eu am facut afirmatia ca nu ma intereseaza sa candidez pentru postul de primar al municipiului. Nu ma intereseaza! Am inceput niste proiecte la judet, daca ne ajuta Dumnezeu sa mai cistigam un mandat, incercam sa le terminam, daca nu, ne vedem de treburile noastre, ca avem destule treburi si ii lasam si pe altii sa faca treaba. Deci eu nu stiu daca Balcan este cel mai potrivit sau cel mai nepotrivit candidat. Dar este cel pe care l-au dorit cei de la municipiu, si eu trebuie sa respect propunerea lor. Fac remarca inca o data, propunerea lor. Dar decizia o luam dupa ce avem un vot al electoratului brailean, in care facem un sondaj si vedem care este cel mai bun. Eu va spun ca sint voci care spune ca Balcan nu este bun si sint destul de multe, si sint voci care spune ca e bun. Depinde pe cine intrebi. Ca el are un trecut si poate fi contestat, cu totii avem un trecut care poate fi contestat. Depinde cum se va misca. Eu nu spun nici ca sint adeptul lui Balcan si nici ca nu sint adeptul lui. Nu m-am bagat si nici nu ma bag pe acest subiect. Ne vom baga cind vom constata ca el este in preferintele electoratului si vom fi cu el si eu si senatorul Simionescu si toti".
Intrebat fiind daca organizatia judeteana il va sustine pe Balcan, in a-i face imagine, pina la momentul efectuarii acestor sondaje de opinie, sau il lasa sa se descurce singur, Stancu a declarat: "Nu ne inghesuim prea tare. Il lasam sa se afirme, sa-si demonstreze calitatile".
Precizam ca in citatele transcrise, am respectat intocmai declaratiile liderului PSD, fara a aduce nicio modificare din punct de vedere gramatical.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii