Mergi la conţinutul principal

Candidatii de la pompieri s-au pus cu burta pe carte

Spre deosebire de examenul din august, cind candidatii au picat pe capete din cauza slabei pregatiri, la ultimul examen pentru ocuparea posturilor scoase la concurs de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dunarea" Braila, desfasurat in ultimele doua saptamini, numarul celor promovati a fost incomparabil mai mare. Astfel, daca in august, din 188 locuri scoase la concurs s-au ocupat doar 54, de data asta, din 134 de locuri au fost ocupate 127. "Candiatii s-au pregatit mult mai bine, n-au mai venit sa dea raspunsuri “la ghici”", a declarat, ieri, colonelul Florin Silvi, inspectorul sef al ISU "Dunarea". Acesta a explicat ca cele 7 locuri neocupate vor fi scoase la concurs, anul viitor, cind schema de personal a inspectoratului va trebui completata cu inca 115 subofiteri. Printre cei 127 de tineri admisi la aceasta editie a concursului se afla trei fete, dintre care doua vor ocupa functii administrative, iar una este primul pompier-servant femeie din Braila. Inspectorul sef ne-a spus despre aceasta ca are 30 de ani si are pregatire de asistent medical. "Profesia pe care a avut-o in viata civila o recomanda pentru un post in echipa de descarcerare a inspectoratului", a declarat colonelul Silvi.
In prezent, la ISU "Dunarea" continua inscrierile pentru concursul de ocupare a posturilor de ofiteri din noua schema de incadrare. Pe 17 locuri, pina ieri se inscrisesera 60 de candidati.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu