Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campionatul National de fotbal pentru juniori

Dacia a condus cu 2-0, dar nu a stiut sa gestioneze rezultatul

Duminica, 18 septembrie, in etapa a doua a Campionatului National de fotbal rezervat echipelor de juniori, cele doua formatii ale Daciei Unirea au primit pe teren propriu vizita omologilor de la Midia Navodari.
In primul meci, juniorii A ai formatiei brailene, preluati din aceasta vara de fostul secund al echipei de seniori, Vasile Darie, nu au reusit decit un rezultat de egalitate, 2-2 in compania Midiei, desi la un moment dat au condus cu 2-0, in urma golurilor marcate de Mindroasa, fotbalist transferat in perioada precompetitionala de la LPS Buzau. Brailenii au mai ratat citeva situatii clare pe care si le-au creat si implicit victoria. Oaspetii au crezut in sansa lor, iar aceasta le-a suris, astfel ca au reusit sa restabileasca egalitatea si sa plece cu un punct de la Braila.
La finalul meciului, antrenorul Vasile Darie a declarat ca este total nemultumit de rezultat dar si de atitudinea jucatorilor:"Este inadmisibil sa ne batem joc de ocaziile de gol pe care unii le creeaza, iar altii le rateaza cu nonsalanta. Pentru a doua oara consecutiv am condus cu 2-0 si am fost egalati, dar acum spre deosebire de partida de la Tecuci nu am mai reusit sa ne revenim si sa gasim calea spre victorie, desi poate o meritam cu prisosinta".
In acest meci, Dacia a evoluat in urmatoarea formula: Mitrea - Naghi, Tabarac, Nicolae, Zagan - Hristian, Pascu, L. Coman, Iacob - Mindroasa, Munteanu. In repriza a doua pentru formatia braileana au mai jucat Mosescu, Licitonschi si M. Coman.

Desi echipa a cistigat la scor, antrenorul Tudorel Cotiga a fost nemultumit de numarul mare de ratari

Juniorii B, s-au impus cu un categoric 4-0, prin golurile marcate de Ciocianu 2, Stoina si Alexandru.
Scorul ar fi putut lua proportii uriase in repriza a doua daca Virgil Ion, Dragoi, Olmazu si Moroianu nu ar fi irosit imense ocazii de gol, fapt care l-a determinat pe antrenor sa-i mustruluiasca la finalul meciului pe jucatorii care au gafat si abia dupa aceea sa felicite echipa pentru victoria obtinuta.
"Este bine ca in doua meciuri am inscris 12 goluri, dar ma pune pe ginduri nonsalanta cu care elevii mei irosesc poate tot atitea ocazii. Ma bucura victoria asupra Midiei si chiar daca am fost suparat pentru ratari, ii felicit pe jucatori pentru acest rezultat, dar vom vedea daca echipa are valoare pentru a se bate la sefia seriei abia duminica viitoare cind vom da piept, in deplasare cu republicanii divizionarea A, Farul Constanta", a declarat antrenorul Tudorel Cotiga.
Dacia Unirea: Tudor - Damian, Moroianu, Sisu, Dragoi - V. Ion, Stoina, Olmazu, Petcu - Alexandru, Ciocianu. In repriza a doua au mai evoluat, Mitrea, Stan, Constantinescu, Huba si Marola.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii