Mergi la conţinutul principal

Campionatul de minifotbal, ediţia 2019-2020, a fost îngheţat

• aceasta a fost decizia organizatorilor • la momentul opririi competeţiei, Pretenaşii, FC Buzăului şi Valraz, sunt echipele aflate pe podium • “Ne pregătim deja pentru sezonul următor, dar în continuare aşteptăm avizul MTS”, spune Paul Stoian

 

După luni de aşteptare, în care practicanţii secţiunii minifotbal au sperat că Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS) nu va mai impune acel protocol sanitar în care se menţionează că pentru a putea participa în competiţii, sportivii trebuie să facă la 14 zile testul Covid-19, Campionatul de minifotbal Brăila, sezonul 2019-2020, a fost îngheţat. Iar organizatorii au emis şi un comunicat prin care anunţă acest lucru.

“Având în vedere prelungirea stării de alertă de pe teritoriul României şi restricţiile impuse de autorităţi referitoare la desfăşurarea activităţilor sportive pentru amatori, precum şi deciziile nr. 170/2020 şi 171/2020 emise de Federaţia de Minifotbal din România, în ziua de 29.09.2020 s-a întrunit Comisia de organizare a Campionatului de minifotbal Brăila, iar membrii acestei competiţii au hotărât îngheţarea sezonului 2019-2020”.

Mai multe detalii am aflat de la Paul Stoian, organizatorul competiţiei judeţene de fotbal de la Brăila.

“Prelungirea stării de alertă nu a adus nicio veste bună sportului la nivel de amatori şi am decis îngheţarea campionatului început anul trecut. MTS nu permite antrenamente cu mai mlt de 10 sportivi iar la noi în lot sunt de obicei cel puţin 12. Ne pregătim deja pentru sezonul următor, dar în continuare aşteptăm avizul MTS. Organizatoric, suntem pregătiţi, în afară de echipele care au participat în campionatul precedent sunt unele care vor să se înscrie. Jucătorii sunt dornici să reînceapă competiţia dar acest lucru nu depinde de noi”, ne-a declarat Paul Stoian.

Clasamentul la întreruperea campionatului în luna martie arăta astfel: 1. Pretenaşii 54 puncte din 19 partide disputate, 2. FC Buzăului 54 puncte (20 partide), 3. Valraz 37 puncte,  4. Juventus 35 puncte, 5. Sud 1947 33 puncte, 6. ACSC Cazasu 33 puncte, 7. PNT 31 puncte,                 8. Victoria Old-Boys   28 puncte, 9. FC Brăila 21 puncte, 10. Voinţa 20 puncte, 11. SNLP Tichileşti 19 puncte, 12. Yazaki 7 puncte, 13 Rulers FC 0 puncte.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro