Mergi la conţinutul principal

Campionatul de înot al MAI. Polițist brăilean pe podium la Baia Mare

* la proba 100 metri liber, inspector principal Belciugan Angelo a obținut locul I pentru al nouălea an consecutiv * agent șef principal Costea Jan a ocupat locul al IV-lea la proba 200 de metri liber

 

 

Doi polițiști brăileni s-au făcut remarcați la Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne. De nouă ani, inspectorul Belciugan Angelo tot obține locul I.

Competiția s-a desfășurat în perioada 2 - 5 iulie 2019, în municipiul Baia Mare, fiind vorba despre etapa finală a campionatului.

Competiția a fost organizată de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne.

Au participat aproximativ 50 de sportivi înotători din întreaga țară, de la Inspectoratului de Poliție Județean Brăila fiind înscriși doi polițiști.

Concursul s-a organizat pe categorii de vârstă, la probele 50 m liber (femei, bărbați), 100 m liber (bărbați), 100 m bras (femei, bărbați), 200 m liber (bărbați) și ștafeta 4x50 m liber. “Ca în fiecare an, înotătorii Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, care au concurat la diferite probe și categorii de vârstă, au obținut rezultate foarte bune. Inspector principal de poliție Belciugan Angelo, la proba 100 metri liber masculin, categoria de vârstă până în 35 de ani, a obținut, al nouălea an consecutiv, locul I. Agent șef principal Costea Jan, la proba 200 de metri liber, a ocupat locul al IV-lea”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

Pe locul I s-a clasat și echipa Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR1), la categoria 4x50 metri liber masculin, din care a făcut parte și inspector principal Belciugan Angelo. La finalul concursului, câștigătorii au fost felicitați de organizatori și au primit din partea acestora diplome și medalii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro