Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campioana mondiala de tineret Danemarca si Romania, medaliate cu bronz la aceeasi competitie, sint prezente la "Cupa 1 Decembrie"

De-a lungul timpului, in sala Polivalenta din Braila s-au desfasurat numeroase turnee oficiale sau amicale de handbal pentru cadeti, juniori si chiar un turneu din prima Liga feminina de handbal niciodata insa o competitie de o asemenea anvergura. Rezultatele foarte bune inregistrate de handbalul feminin brailean precum si organizarea ireprosabila a unor alte actiuni incredintate pina acum de FRH au reprezentat atu-ul principal al desemnarii orasului nostru ca organizator al editiei 2006 a "Cupei 1 Decembrie".
Iubitorii handbalului brailean vor putea urmari la lucru cele mai puternice nationale de tineret de pe continent, campioana mondiala Danemarca, Franta, vicecampioana europeana si ocupanta a locului al patrulea la Campionatele Mondiale rezervate acestei categorii de virsta, Slovacia, tara care va organiza europenele de la anul si Romania, vicecampioana europeana, medaliata cu bronz anul acesta la mondialele de tineret.
Echipa reprezentativa a Romaniei a participat, in urma cu citeva zile, la un turneu amical in Polonia si trebuia sa soseasca la Braila inca de marti, dar din cauza conditiilor atmosferice a venit abia joi, dupa-amiaza, zi in care au ajuns si celelalte nationale.
Turneul de la Braila va fi supervizat de Mihai Marinescu si Jean Mateescu, secretarul general al FRH, respectiv membrul acestui for si potrivit informatiilor primite de la organizatori intr-una dintre zile, in sala Polivalenta va veni si Cristian Gatu, presedintele FRH.

Programul meciurilor este urmatorul:
Vineri
ora 16.00 Danemarca - Slovacia
ora 18.00 Romania - Franta
Simbata
ora 10.30 Danemarca - Franta
ora 12.30 Romania - Slovacia
Duminica
ora 10.00 Franta - Slovacia
ora 12.00 Romania - Danemarca
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii