Skip to main content

Campanie umanitara pentru sprijinirea virstnicilor

Crucea Rosie in colaborare cu Televiziunea Romana va organiza campania "Teledon pentru Crucea Rosie - editie speciala Surprize, Surprize". Actiunea va avea loc in data de 22 septembrie si are drept scop sprijinirea persoanelor de virsta a III a care se afla in suferinta.
Brailenii interesati sa ajute aceasta categorie de persoane se pot adresa filialei brailene a Crucii Rosii din str. Stefan cel Mare nr. 223 (tel. 61.39.38). Potrivit reprezentantilor organizatiei locale, evenimentul va fi prezentat de Andreea Marin Banica si va fi transmis in direct, intre orele 20.00 - 24.00, atit de postul national de televiziune, cit si de TVR International. Inca din ziua de 21 septembrie, vedeta TVR va anunta cele doua linii telefonice care pot fi folosite pentru a face donatii. La evenimentul din septembrie vor fi invitate personalitati din diferite domenii, oameni de cultura, politicieni, afaceristi, sportivi, jurnalisti care vor raspunde la telefoanele unde se vor face donatiile. Cei care fac donatii mai mari de 10.000 de euro pot fi promovati in studioul Teledonului prin intermediul unui reprezentant sau vor intra in direct, telefonic, pentru a face anuntul. Campania se va incheia in data de 20 octombrie cind Andreea Marin Banica va anunta suma de bani colectata la jurnalul de stiri. Fondurile obtinute vor fi utilizate in sustinerea proiectelor nationale de sprijinire a virstnicilor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu