Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Camera de Conturi Braila si-a inaugurat noul sediu

In cursul zilei de ieri, in cadru festiv, a avut loc inaugurarea noului sediu al Camerei Judetene de Conturi (CJC) Braila, situat pe strada N. Grigorescu, la nr.1. Alaturi de conducerea CJC Braila, la eveniment au participat presedintele Curtii de Conturi, prof. univ. dr. Dan Saguna, reprezentantul Guvernului in teritoriu, edilul sef al orasului, precum si reprezentanti din partea directiilor descentralizate din subordinea Prefecturii si Primariei.
Lucrarile de constructie pentru impozanta cladire, structurata pe 4 nivele, au fost demarate in urma cu aproape 9 ani, mai precis in anul 1996, intirzierile fiind generate de lipsa fondurilor, iar imobilul a fost proiectat initial sa asigure functionalitatea institutiei cu o structura organizatorica complexa care includea la acea vreme si Colegiul Jurisdictional. Asa cum a explicat presedintele Curtii de Conturi a Romaniei, restructurarile de ordin organizatoric prin care a trecut institutia, in cei 9 ani de la demararea lucrarilor, au impus o adaptare a imobilului la noile cerinte. Astfel, la acest moment, in cladire, pe linga sediul administrativ al CCJ Braila functioneaza si Centrul de Perfectionare, apartinind aceleiasi institutii, cu dotarile necesare: sala de conferinte cu 110 locuri, sali de calculatoare, un camin cu o capacitate de 50 locuri de cazare. De altfel, la inceputul acestei saptamini, CCJ Braila a organizat un curs de perfectionare cu tema "Proceduri de soft de audit, inregistrare, contabilizare si tehnici IT", la care au participat reprezentanti ai conducerilor camerelor de conturi din mai multe judete.
Important de mentionat este ca valoarea actualizata a investitiei depaseste 35 miliarde lei vechi.
Controlorii financiari braileni isi desfasoara activitatea in noul sediu inca din octombrie 2004, cind s-au mutat din sediul situat pe strada Mihai Eminescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii