Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Camera de Comert face ultimele pregatiri pentru "Novex 2007"

Camera de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) Braila pregateste cea de a 11-a editie a expozitiei "Novex", una dintre cele mai importante manifestari promotionale din portofoliul institutiei.
La fel ca la editia precedenta, organizatorii au structurat "Novex 2007" pe doua sectiuni, care insa nu se vor desfasura concomitent.
Astfel, in perioada 22 - 25 iunie, la Sala Polivalenta se desfasoara "Tirgul de bunuri de larg consum", unde 51 de firme (7 brailene si 44 din tara) vor expune imbracaminte, incaltaminte, marochinarie, cosmetice, bijuterii, decoratiuni interioare, produse mestesugaresti si artizanat.
Cea de a doua sectiune, intitulata "Auto Pro", se va desfasura, in perioada 29 iunie - 2 iulie, pe platoul din Piata Independentei si in parcarea din imediata vecinatate a acesteia. Vor participa 26 de firme, intre care 19 brailene, care vor expune diverse modele ale unor marci binecunoscute de autoturisme precum Opel, Chevrolet, Ford, Volkswagen, Peugeot, Hyunday, Toyota, Seat, Kia, Skoda, Martin Motors, Honda, Dacia, Nissan, Renault, Fiat, Alfa Romeo, Ssang Yong.
"La sectiunea auto sint reprezentate majoritatea brandurilor auto prezente acum pe piata romaneasca. Aceasta sectiune include insa si partea de ambarcatiuni si accesorii, articole pentru pescuit si sport, ATV-uri, precum si segmentele adiacente, adica banci si societati de asigurari", ne-a precizat Ioan Chiriacescu, directorul executiv al Camerei brailene.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii