Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Camatarul Sgircitu, amendat de Politia Rutiera

11 conducatori auto, printre care si camatarul Titi Sgircitu, au fost amendati, ieri, de politistii de la Circulatie si li s-au retras certificatele de inmatriculare ale autoturismelor fiindca aveau aplicate pe geamuri folii colorate, ce diminuau vizibilitatea.
Surse din cadrul serviciului Politiei Rutiere ne-au precizat: "Echipajul a mers in mai multe zone ale municipiului si, intr-un timp foarte scurt, aproximativ doua ore, au fost depistati 11 soferi care incalcau legea, potrivit careia se interzice aplicarea de folii sau accesorii pe parbriz, luneta sau geamuri laterale, care estompeaza vizibilitatea atit din interior, cit si din exterior."
Prima "victima" a politistilor de la Rutier a fost Cristian-Florin T., care pilota un "Audi A6", apoi a picat in plasa oamenilor legii Catalin G., proprietarul unui "BMW". Au urmat citiva soferi de "Dacii", apoi Titi Sgircitu, care era la volanul unui autoturism "Daewoo Nubira".
Sgircitu a declarat ca dupa ce a fost luat la bani marunti de politisti, a dezlipit foliile aplicate de fostul proprietar al "Nubirei": "Masina abia am cumparat-o, de vreo 3 zile, si asa avea geamurile. M-au avertizat sa le dau jos, asa ca le-am dezlipit si nu a mai fost nevoie sa imi ia talonul masinii..."
Politistii ne-au informat ca tuturor conducatorilor auto li s-au retinut certificatele de inmatriculare, au fost sanctionati contraventional si au fost trimisi cu vehiculele la Registrul Auto Roman, care va confirma daca au fost inlaturate foliile.
"Potrivit legii, soferii au voie sa ionizeze geamurile vehiculelor, la firme specializate, insa opacitatea nu trebuie sa depaseasca 30%. Probleme vor avea soferii care au solicitat ionizarea geamurilor intr-un procent mai mare decit cel legal, deoarece vor fi obligati sa le schimbe", au mai adaugat specialistii de la Circulatie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii