Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Calificare fantastica a Rapidului

Rapid Bucuresti: 1.D. Coman - 23. M. Constantin, 24. Maftei, 6. I. Rada - 9. Badoi, 17. Maldarasanu, 11. Ilyes (20. Burdujan '75), 10. Art. Karamyan (14. Perja '87) - 29. Buga, 21. D. Niculae - 28. N. Constantin (13. E. Dica '61). Antrenor: Razvan Lucescu.
PAOK Salonic: 1. Fernandes - 22. Feutchine (7. Megahed '46), 4. Karipidis, 23. Hasiotis, 44. Haralambous - 28. Iliadis, 7. Zagorakis (18. Vangelis '38), 31. Konstantinidis - 9. Salpigidis (10. Shikabala '56), 29. Hristodoulopoulos, 20. Mieciel. Antrenor: George Kostikos.
Cartonase galbene: N. Constantin '23, Burdujan '81 / Vangelis '45A1
Meciul a fost arbitrat de o brigada din Elvetia, avindu-l la centru pe Markus Nobs. El a fost ajutat de asistentii Antonio Luis Fernandez si Beat Hidber, in timp ce arbitru de rezerva a fost Cyril Zimmermann.

Echipa Rapid Bucuresti s-a calificat, joi, in saisprezecimile Cupei UEFA, dupa ce a invins, cu scorul de 1-0 (1-0), formatia PAOK Salonic, intr-un meci contind pentru etapa a IV-a a grupei G a Cupei UEFA.
Unicul gol a fost marcat de Marius Maldarasanu din lovitura libera, in minutul 45A3.
Suporetrii rapidisti din provincie sosti la meci au afisat un banner cu mesajul: "Am trecut Carpatii pentru voi, invingeti astazi pentru noi".
In sectorul suporterilor greci au fost afisate mai multe bannere in limba greaca, pintre care si unul in limba romana pe care scria "Cluj-Napoca".
La partida au asistat aproximativ 15.000 de spectatori, dintre care 2.500 de suporteri greci.
La finalul meciului, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu au fost focuri de artificii, iar la tribuna a doua a fost scris "Rapid -Europa".
Intr-un alt meci din grupa G disputat joi, Sahtior Donetk a invins, in deplasare, cu scorul de 1-0, formatia franceza Rennes.
In urma acestor rezultate, clasamentul grupei G este urmatorul: 1. Rapid Bucuresti - 9 puncte (3 jocuri); 2. Sahtior Donetk - 9 p (4 j); 3. VfB Stuttgart - 6 p (3 j); 4. PAOK Salonic - 0 p (3 j), 5. Rennes - 0 p (3 j).
Echipele Rapid, Sahtior Donetk si VfB Stuttgart s-au calificat in 16-imile Cupei UEFA. In ultima etapa a grupei G, Rapid va intilni, pe 14 decembrie, la Stuttgart, echipa VfB, iar PAOK va juca acasa cu Rennes.
Rapid este a doua echipa din Romania, dupa Steaua, care si-a asigurat calificarea in 16-imile Cupei UEFA, in timp ce Dinamo isi joaca sansele de calificare in ultima etapa a grupelor, pe 14 decembrie, la Marsilia, in partida cu Olympique.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii