Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cadouri de la Crucea Rosie pentru persoanele aflate in dificultate

Sub sloganul "Vrem sa organizam un Paste fericit si pentru ei", Filiala de Cruce Rosie Braila a desfasurat in ultima saptamina o campanie de stringere de fonduri pentru persoanele aflate in dificultate.
Din suma de 13 milioane lei strinsa de la diverse societati comerciale brailene, voluntarii de Cruce Rosie au impartit joi, peste 500 de pachete la caminele de batrini, copiilor internati in Spitalul de Pneumoftiziologie (TBC) si celor de la Sectia de Distrofici a Spitalului Judetean de Urgenta, virstnici sau familii care au avut de suferit din cauza inundatiilor.
Dupa cum ne-a informat Florica Focsa, directorul Filialei de Cruce Rosie, pachetele oferite au cuprins oua, cozonaci, produse lactate si dulciuri.
"Au fost ajutate si 24 persoane sinistrate, cazate in tabara Lacu Sarat cu saci de dormit si pachete igienice, care contin sapun, prosop, sampon, detergent, termometre, scutece pentru copii. Au fost ajutate si familiile de batrini sinistrate anul trecut, o contributie deosebita in realizarea acestei campanii avind firmele brailene: SANCO, Reparatii Nave, IRMEX, Agrimon, PACO si Promoterm", ne-a informat Florica Focsa.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii