Mergi la conţinutul principal

Cabinet medical privat pentru ingrijirea bolnavilor la domiciliu

Pe strada Valea Calugareasca nr. 16 s-a deschis, pe 15 august, un cabinet pentru ingrijiri medicale la domiciliu, care are ca scop ajutorarea persoanelor care nu se pot deplasa la o unitate sanitara pentru efectuarea unor tratamente. De aceste servicii pot benificia, contra cost, evident, bolnavii cu accidente vasculare cerebrale, diabeticii etc., dar in mod deosebit copiii, care au tratament injectabil din 6 in 6 ore si pentru care personalul cabinetului se deplaseaza la domiciliul solicitantilor cu autoturismele personale ale celor trei asistente care asigura serviciile. Este vorba despre asistente medicale cu experienta, care lucreaza la recomandarea medicilor de specialitate si care pot veni in ajutorul persoanelor cu diverse afectiuni, sau a celor care nu se pot deplasa pe timpul noptii pentru efectuarea unui tratament injectabil. "Principalele servicii medicale prestate constau in: monitorizarea parametrilor fiziologici-temperatura-respiratie, masurare puls-tensiune arteriala, administrarea medicamentelor intramuscular sau prin perfuzie intravenos, sondaj vezical la barbati si la femei, alimentatie artificiala pe soda gastrica, clisma cu scop evacuator sau spalatura vaginala, manevre terapeutice pentru evitarea complicatiilor vasculare ale membrelor inferioare, escarelor de decubit, mobilizare, masaj, aplicatii medicamentoase, utilizarea colacilor cauciuc si a rulourilor, manevre terapeutice pentru evitarea complicatiilor pulmonare. De asemenea, servicii de ingrijire a plagilor simple sau a celor suprainfectate, ingrijirea escarelor multiple, a fistulelor, tubului de dren sau ingrijirea canulei traheale, monitorizarea dializei peritoneale, aplicarea de mijloc ajutator pentru absorbtia urinei, toaleta si pansamentul plagilor simple etc.", ne-a informat as. Olguta Ciocan, administrator al acestui cabinet.
Potrivit sursei citate, din 15 august, cind au fost obtinute toate autorizatiile necesare de functionare, cabinetul de ingrijiri medicale la domiciliu presteaza servicii pentru pacienti din toate zonele orasului, atit copii si virstnici nedeplasabili, cit si persoane care solicita ajutorul in caz de urgenta, la orice ora din zi sau din noapte, iar preturile sint accesibile pentru populatie. Cei interesati pot afla mai multe amanunte referitoare la serviciile prestate de echipa condusa de Olguta Ciocan la tel. 0720/54.56.72.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu