Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ca sa-si vada iubita si copilul, s-a ales cu patru dosare penale

Braileanul Petre Sorin Radulescu, in virsta de 41 de ani, detine recordul la treceri ilegale de frontiera, desi nu a calatorit niciodata mai departe de Bulgaria. El a fost trimis in judecata, a patra oara, in lipsa, pentru trecere frauduloasa a granitelor Romaniei si Bulgariei, insa nu a putut fi audiat, pentru ca s-a sustras de la cercetari.
Povestea lui Radulescu incepe in urma cu 14 ani cind, aflat legal in Bulgaria, a cunoscut-o pe Malinka Pechlova. In anul 1995, el s-a intors in Romania ca sa-si schimbe pasaportul, apoi a facut cale-ntoarsa in Bulgaria, continuind concubinajul cu Malinka. Patru ani mai tirziu, au inceput problemele. Astfel, in anul 1999 - precizeaza achetatorii - braileanul a fost expulzat in Romania, pentru ca se afla ilegal in Bulgaria, si condamnat la 6 luni de inchisoare, de catre Judecatoria Calafat. Dupa executarea pedepsei, el s-a decis sa riste din nou, pentru ca vroia cu orice pret sa-si vada copilul nou-nascut. Cum nu avea pasaport, Radulescu a iesit ilegal din tara si s-a stabilit la Sofia, impreuna cu bulgaroaica si baietelul lor. Pina in anul 2002, el a muncit in constructii, reusind sa "fenteze" autoritatile bulgare. Pe data de 5 august 2002, insa, a fost retinut de politia bulgara si expulzat, o luna mai tirziu, in Romania, pentru ca nu avea documente legale de sedere. Alt dosar penal, alta condamnare de 6 luni (Judecatoria Giurgiu, sentinta penala 11/ 7 ianuarie 2003), alta fuga in Bulgaria. Pe 6 aprilie 2003, Radulescu a trecut ilegal frontiera Romaniei prin dreptul localitatii 2 Mai, reusind sa ajunga la Sofia, dar, la scurt timp a fost prins din nou si expulzat. De data aceasta, a scapat cu o amenda administrativa.
Barbatul ghinionist nu a renuntat insa la a-si vedea familia din Bulgaria. Pe 7 septembrie 2004, el a iesit ilegal din tara, tot prin zona localitatii 2 Mai, judetul Constanta, ca sa ajunga la Sofia, la Malinka. Pe 18 octombrie acelasi an, politia bulgara l-a luat pe brailean de la domiciliul concubinei si l-a trimis inapoi in Romania, pe la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - Vidin.
In prezent, Radulescu nu se afla la domiciliu. De aceea, nici nu i s-au putut prezenta acuzatiile. Oamenii legii banuiesc unde ar putea fi: in Bulgaria, la femeia iubita.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii