Mergi la conţinutul principal

Cătălin Boboc aspiră la un loc și în Guvernul PNL-PSD

* actual secretar de stat interimar la Ministerul Muncii, Cătălin Boboc, a declarat că se află în discuții cu colegii de partid privind o eventuală poziție în Guvernul Nicolae Ciucă * acesta a punctat totuși că nu își dorește vreo funcție doar ca să fie, sau doar ca un simplu job, ci doar dacă ar fi într-un domeniu pe care îl cunoaște și unde ar putea contribui cu adevărat

 

Secretar de stat interimar la Ministerul Muncii, Cătălin Boboc, nu s-a ferit să recunoască faptul că și-ar dori o funcție și în cadrul Guvernului Nicolae Ciucă. Întrebat dacă ar fi dispus să mai facă parte dintr-un viitor Executiv alături de PSD, Boboc a punctat că deja poartă discuții în acest sens, la pachet cu precizarea că nu ar fi însă dispus să ocupe orice poziție, ci un post într-un domeniu pe care îl cunoaște și unde ar putea contribui realmente.

”Acestea sunt discuții în partid, vom vedea. Acum, să vă spun foarte sincer, nu e ca și cum trebuie să rămân oriunde, că nu aș avea ce face. Dar dacă pot să merg undeva unde să îmi pun și eu amprenta, cât mă pricep și eu, cu câtă experiență am și eu, și să pot să fac niște lucruri... Nu știu, pe bucățica mea - «Asta e bucata de care eu răspund» - și să pot să fac niște lucruri, atunci am să continui și am să încerc să fac tot ce pot. Dacă nu? Doar așa să obțin și eu vreo funcție...?! Nu mă interesează. Slavă Domnului, am ce face! Pot să vin și să îmi reiau activitățile mele private. Așa cum am mai făcut și altă dată. Am văzut unii colegi de la Brăila grăbindu-se: «că îl susținem, că nu îl susținem». Stați că nu despre asta e vorba! Că la mine nu e așa. Nu am nevoie de un loc de muncă, am nevoie să pot să fac ceva. Dacă pot. Dacă nu, fac ce știu. Fac ce mă pricep și om mai vedea pe viitor”, ne-a declarat Boboc.

Întrebat dacă ar fi dispus să își continue activitatea la Ministerul Muncii în această nouă echipă guvernamentală, liberalul a precizat că ar fi varianta ideală, deoarece acolo deja are experiență. Totuși a dorit să sublinieze că această decizie va fi luată de către noul ministru al Muncii.

”Eu am disponibilitate și am și discuții cu colegii din partid. Dar repet, trebuie să și vedem cum anume și ce. Nici undeva unde nu am legătură nu mă duc, doar ca să mă duc. Și nici undeva unde doar să ocup și eu o funcție acolo, dar nu am atribuții, iarăși nu mă duc. Eu nu am zis că nu m-ar mai interesa să rămân la Ministerul Muncii. Din contră. Au fost niște luni aici în care am văzut, am făcut multe lucruri. Dacă vom continua pe o linie pe care am construit până acum și trebuie să facem ceva... Foarte bine! Nu am nicio problemă. Cum să spun: de abia am intrat și eu așa în tot ce înseamnă problematica de la acest minister. Din contră, aș spune, dacă ar fi să discutăm, cel mai normal ar fi să îmi continui activitatea de aici. Dar repet, depinde. Depinde cine vine ministru. Depinde cum vrea să abordeze lucrurile. Repet, eu doar ca să vin la serviciu ca să plec de acasă, nu mă interesează. Nu sunt eu preocupat de asta. Am lucruri de făcut!”, a conchis Boboc.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro