Mergi la conţinutul principal

Căsuțele de lemn, ridicate din parcarea de la Piața Halelor

* acestea au fost puse la dispoziția comercianților, pe perioada când piețele interioare au fost închise * după încetarea restricțiilor, căsuțele au fost mutate, ca să poată fi redeschisă parcarea

 

Primăria a început, de ieri, să ridice căsuțele de lemn amplasate în parcarea de la Piața Halelor, după ce au încetat restricțiile legate de funcționarea piețelor interioare, iar comercianții au din nou voie să își valorifice mărfurile în interiorul halei. După cum se știe, respectivele căsuțe au fost amplasate în parcare în urmă cu câteva săptămâni, pentru a le oferi comercianților posibilitatea să vândă în aer liber, cât timp piețele interioare au fost închise pe fondul restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. În total, au fost montate pe trotuarul din dreptul Halei 22 de căsuțe din lemn, însă nu toate au fost ocupate pe perioada restricțiilor. Cert este că acum, când nu mai este nevoie de ele, se eliberează spațiul, pentru ca parcarea să poată fi redeschisă pentru șoferii care vin să facă cumpărături în piață. Primarul Marian Dragomir ne-a declarat că parcarea ar putea fi deschisă chiar de astăzi, marți, 15 decembrie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro