Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Căruţă lovită de un autoturism în afara localităţii Însurăţei. Au rezultat patru victime, printre care un adolescent

 * vineri dimineaţă, traficul a fost blocat pe DN21 Slobozia – Brăila, unde a avut loc o coliziune între un autoturism şi un atelaj hipo * în urma impactului, cinci persoane au fost rănite şi investigate medical

 

 

 

În dimineaţa zilei de vineri, Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române anunţa producerea unui accident rutier grav în judeţul Brăila, soldat cu patru victime. Circulaţia rutieră era întreruptă pe DN21 Slobozia – Brăila, localitatea Viziru, judeţul Brăila, unde a avut loc o coliziune între un autoturism şi un atelaj hipo. În urma impactului, patru persoane au fost rănite, având nevoie să fie investigate medical. Traficul rutier era oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor medicale şi a celor de la descarcerare. Circulaţia a fost reluată după aproximativ o oră. Potrivit informaţiilor transmise ulterior de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, la data de 9 octombrie, în jurul orei 07:00, un tânăr de 31 de ani, din comuna Viziru, în timp ce conducea o maşină dinspre Slobozia către Brăila, în afara localităţii Însurăţei a lovit din spate o căruţă care se deplasa în aceeaşi direcţie. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a patru persoane, cu vârste curpinse între 28 şi 49 de ani, şi a unui băiat de 11 ani, toate din Însurăţei, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Victimele se aflau în atelajul hipo în momentul impactului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor care au condus la producerea evenimentului.

 

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii