Mergi la conţinutul principal

Cărți donate de marinarii militari brăileni

* derulată încă din anul 2016, campania „Bucuria copilăriei” a adus fericire în mai multe localități aflate în aria de responsabilitate a Flotilei Fluviale * militarii au fost ajutați de voluntarii de la „Licuricii Veseli”, din Brăila

 

 

 

Cărți și jucării donate de marinarii militari brăileni copiilor din trei localități aflate pe malul Dunării, între Tulcea și Mahmudia.

Flotila Fluvială desfășoară, încă din anul 2016, campania de voluntariat intitulată „Bucuria copilăriei”, în cadrul căreia, în fiecare an, marinarii militari au făcut donații de cărți și jucării copiilor din localitățile aflate în aria de responsabilitate. Campania are ca scop facilitarea accesului liber la lectură și la recreere pentru cei mai tineri membri ai comunităților”, precizează surse din cadrul Flotilei Fluviale „Mihail Kogălniceanu” Brăila.

Anul acesta, navele militare ale Flotilei Fluviale desfășoară pe fluviul Dunărea, în vecinătatea localității Mahmudia, activități militare de instrucție în cadrul Exercițiului multinațional „Sea Shield 2023”, ocazie cu care au putut fi donate școlilor și grădinițelor din localitățile Malcoci, Nufărul și Beștepe materialele strânse în cadrul campaniei „Bucuria copilăriei”.

Demn de remarcat este faptul că marinarii militari le-au înmânat copiilor de la grădiniță și elevilor de gimnaziu din cele trei localități cărțile și jucăriile strânse în cadrul campaniei (ajunsă, iată, la cea de-a VIII-a ediție) cu sprijinul voluntarilor de la „Licuricii Veseli” Brăila. Cu acest prilej, marinarii militari le-au explicat micuților, pe înțelesul lor, cum pot deveni militari ai Flotilei Fluviale, prezentându-le, totodată, oferta educațională a învățământului militar de marină.

În ultimii ani, Flotila Fluvială „Mihail Kogălniceanu” Brăila a dezvoltat mai multe parteneriate și proiecte care vizează dezvoltarea durabilă a populației de pe fluviul Dunărea și au promovat, cu succes, acțiuni umanitare și de voluntariat.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro