Mergi la conţinutul principal

Câţi bani cheltuie CJ Brăila pe colindători, calendare şi agende de sărbători

• consilierii judeţeni au aprobat, recent, sumele pentru programul “promovarea tradiţiilor specifice sărbătorilor de Crăciun şi de Anul Nou” • aceştia au stabilit să aloce 7.500 lei pentru pachete oferite posibililor colindători şi alte 20.500 lei pentru brad, decoraţiuni, calendare, agende şi felicitări • în total 6.000 euro

 

Membrii CJ Brăila au aprobat, recent, sumele pe care instituţia le va cheltui în perioada sărbătorilor de iarnă pentru colindători, bradul de Crăciun şi alte produse pentru pungile de cadouri. Este vorba despre un total de 28.000 lei (6.000 euro) pentru perioada 21 - 31 decembrie.

Mai exact, consilierii judeţeni au aprobat suma de 7.500 lei pentru cheltuieli privind acordarea de pachete cu cadouri colindătorilor. Valoarea fiecărui pachet fiind de 30 lei/colindător. De asemenea, 20.500 lei pentru achiziţionarea de calendare, agende, felicitări, brad şi decoraţiuni pentru brad.

“De procedurile de achiziţie şi alte demersuri privind repartizarea produselor se va ocupa Direcţia de Administrare Patrimoniu şi Evidenţă Bugetară, precum şi Serviciul de Achiziţii Publice”, se arată în cadrul raportului proiectului de hotărâre.

Din aceeaşi sursă aflăm că cei 28.000 lei din bugetul CJ Brăila pentru promovarea tradiţiilor specifice sărbătorilor de iarnă, se împart în felul următor: 7.500 lei (cu TVA) pentru 250 pachete cadouri cu dulciuri, 258 lei pentru brad şi decoraţiunile acestuia, 8.747 lei pentru 350 de agende, 5.206 lei pentru 350 calendare de perete, 2.332 lei pentru 350 calendare de birou, 1.500 lei pentru 300 felicitări şi 2.457 lei pentru 350 pungi de carton.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat în unanimitate.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Consiliul Judeţean Brăila, prin Compartimentul Administraţie Cultură, Sănătate, Sport-Turism, va organiza activităţi în vederea promovării tradiţiilor specifice sărbătorilor de iarnă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro