Skip to main content

Burse "Sensiblu" pentru viitorii studenti la Farmacie

Programul de Burse Sociale "Sensiblu" se adreseaza elevilor din clasa a XII-a, care doresc sa urmeze cursurile unei Facultati de Farmacie si au venitul mediu pe membru de familie mai mic sau egal cu salariul minim brut pe economie. De asemenea, candidatii la aceste burse trebuie sa fie declarati admisi si sa frecventeze cursurile Facultatilor de Farmacie din cadrul institutiilor de invatamint superior de pe teritoriul Romaniei. Studentii vor primi cite 100 de euro lunar, pe toata durata efectuarii studiilor. Dosarele pentru aplicatii se pot trimite pina pe 15 iunie. Conditiile pentru pastrarea statutului de bursier "Sensiblu" in anii II, III, IV si V sint urmatoarele: sa provina din rindul celor care au primit Bursa sociala "Sensiblu" in anul I de studii, incepind cu anul universitar 2007 - 2008, sa obtina la sfirsitul fiecarui an universitar o medie a notelor mai mare sau egala cu opt. Bursele se acorda doar in perioada lunilor de studiu din timpul semestrelor universitare. Dosarele trebuie trimise pe adresa "Junior Achivement Romania", str. G-ral Nicolae Dona nr. 26, sector 1, cod 010782 Bucuresti, cu mentiunea "Pentru Programul de Burse Sensiblu". Formularele de inscriere se gasesc la Inspectoratul Scolar.
In anul universitar 2006 - 2007 au beneficiat de aceste burse 22 de studenti dintre care unul si din Braila. Programul de Burse Sensiblu este derulat cu ajutorul companiei A&D Pharma.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu