Skip to main content

Bursa locurilor de munca pentru persoanele de etnie roma

Luna viitoare, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila va organiza cea de-a doua bursa din acest an, care se adreseaza persoanelor de etnie roma. Aceasta va avea loc pe data de 9 iunie, la sediul agentiei, de pe b-dul Dorobantilor nr. 603 - 605.
Angajatorii care doresc sa participe la "Bursa locurilor de munca pentru persoanele de etnie roma" au posibilitatea de a-si prezenta oferta de locuri de munca intr-un cadru organizat, unde vor intra in contact direct si nemijlocit cu persoanele care solicita un loc de munca. Pentru aceasta, pina la data de 5 iunie, angajatorii interesati vor comunica, in scris, oferta de locuri de munca, completind un simplu formular. Pentru relatii suplimentare va puteti adresa Agentiei, atit la adresa prezentata mai sus, cit si la numerele de telefon 611519 sau 611386.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu