Mergi la conţinutul principal

Bursa locurilor de munca pentru detinuti

Tinerii de etnie roma din cadrul Penitenciarului pentru Minori si Tineri Tichilesti au posibilitatea de a participa la "Bursa locurilor de munca pentru persoanele private de libertate". Evenimentul are loc astazi, incepind cu ora 10.00, la Cercul Militar Galati, fiind organizat de Centrul Roman pentru Educatie si Dezvoltare Umana (CRED) impreuna cu Penitenciarul Galati si cu Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca Galati. Aceasta bursa reprezinta una dintre activitatile derulate in cadrul proiectului "Sprijin pentru integrarea profesionala a romilor care parasesc penitenciarele din judetele Braila si Galati", derulat in perioada mai 2008 - aprilie 2009, de catre CRED, prin programul Phare 2006, cu sprijinul Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si a Organismului Intermediar Regional pentru Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, Regiunea Sud-Est.
La acesta manifestare vor participa persoanele de etnie roma din Penitenciarul Galati si din Penitenciarul pentru Minori si Tineri Tichilesti, care vor avea ocazia de a se familiariza cu modalitatile concrete de cautare a unui loc de munca, precum si cu cerintele angajatorilor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu