Mergi la conţinutul principal

Bursa locurilor de muncă pentru deţinuţi

Locuri de muncă pentru persoanele private de libertate din cadrul Penitenciarului Brăila. La Bursa locurilor de muncă, 80 de deţinuţi, aflaţi în ultima parte a executării pedepsei, au avut la dispoziţie peste 20 locuri de muncă vacante.
În ziua de 19 noiembrie, începând cu ora 10.00, cele 80 de persoane private de libertate, aflate la un pas de eliberare, au participat la acţiunea organizată de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă - Brăila, în colaborare cu Serviciul de Educaţie şi Asistenţă Psihosocială din cadrul Penitenciarului Brăila "Această acţiune vizează facilitarea legăturii dintre persoanele private de libertate identificate cu nevoi de angajare şi furnizorii publici sau privaţi de servicii de ocupare, respectiv includerea acestora în evidenţa angajatorilor participanţi şi potenţiala angajare, după liberarea din penitenciar. La eveniment au fost prezenţi 7 angajatori, care au prezentat un număr de 23 locuri de muncă vacante din domenii diverse. Locurile de muncă au fost destinate atât muncitorilor calificaţi cât şi necalificaţi", a precizat cms. şef Simona Kober, purtător de cuvânt al Penitenciarului Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro