Skip to main content

Bursa generala a locurilor de munca va avea loc in aprilie

A devenit o traditie ca in fiecare an Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila sa organizeze “Bursa generala a locurilor de munca“. Ofertele si cererile de pe piata muncii se schimba cu rapiditate. Vineri, 20 aprilie 2007, va avea loc o noua editie a acestei actiuni care va fi organizata si in localitatile Faurei si Insuratei. In acest moment, in Braila exista criza de forta de munca in rindul constructorilor si al navalistilor. Ramine de vazut daca si salariatele din confectii vor testa ofertele deoarece, in ultima vreme, au existat stari de nemultumire legate de salarizare. Nivelul de salarizare in municipiul si judetul nostru se mentine mic, mult in urma unor municipii ca Bucuresti, Timisoara, Constanta, Cluj, aceasta si din cauza faptului ca nu au fost prea multe actiuni de revigorare economica. "Actiunile de tip "bursa locurilor de munca" sint organizate, pe de o parte, pentru sprijinirea persoanelor neocupate pentru gasirea in timp util a unui loc de munca, iar pe de alta parte pentru sprijinirea angajatorilor, pentru a ocupa locurile de munca vacante intr-un interval de timp cit mai scurt. Angajatorii care doresc sa participe la bursa generala a locurilor de munca au posibilitatea de a-si prezenta oferta de locuri de munca intr-un cadru organizat unde vor intra in contact direct si nemijlocit cu persoanele care solicita un loc de munca. Pentru aceasta, pina in data de 16 aprilie 2007, agentii economici interesati vor comunica, in scris, oferta de locuri de munca, completind formularul "Situatia locurilor de munca vacante", anexa nr.1 la normele metodologice de aplicare a Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, reglementate prin H.G. nr.174/2002, cu modificarile si completarile ulterioare", se precizeaza intr-un comunicat al AJOFM.
Angajatorii care au sediul in raza localitatilor Faurei si Insuratei pot contacta punctul de lucru Faurei cu sediul in orasul Faurei, str. Republicii, nr.36, tel./fax039/661749, respectiv punctul de lucru Insuratei cu sediul in orasul Insuratei, sos. Brailei, nr.18, tel./fax 039/660574. Pentru relatii suplimentare va rugam sa va adresati la A.J.O.F.M. Braila, cu sediul in municipiul Braila, B-dul Dorobantilor, nr.603-605 sau la tel. 039/611519, tel/fax 039/611386.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu