Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bunuri in valoare de 1.300 RON, confiscate din piete

Zilele trecute, lucratori din cadrul Biroului de Politie Urbana au organizat si desfasurat o actiune preventiva In pietele agro-alimentare din Municipiul Braila, pentru asigurarea unui climat de siguranta publica si prevenirea actelor ilicite de comert. Pe parcursul acesteia, politistii au efectuat controale la 10 societati comerciale, 8 producatori particulari si 17 asociatii familiale si au verificat, In trafic, 12 autovehicule pentru transport marfa, aplicind 18 sanctiuni contraventionale, In valoare totala de 10.095 RON.
De asemenea, pentru ca unii comercianti nu au putut prezenta documente de provenienta a marfurilor, au fost ridicate, In vederea confiscarii, 6 pungi cu cafea "Jacobs", 15 pungi cornuri "7 Days", 80 kg castraveti, 23 kg rosii, 30 sticle (2 litri) si 20 sticle (1,5 litri) cu bere, 6 bidoane a cite 5 litri cu racoritoare "Vivaco", 25 kg telemea si 260 pachete cu tigari, marcile "Plugarul", "More" si "MT", In valoare totala de 1.300 RON.
"Ion C., din Braila, a fost sanctionat contraventional cu amenda In valoare de 15 RON si i s-au confiscat 150 pachete cu tigari netimbrate, de diferite marci. De asemenea, pentru ca nu detineau documente de provenienta, politistii i-au confiscat lui Gheorghe C., din comuna Tufesti, judetul Braila, 79 kg de castraveti si lui Vasile E., din Tulcea, 25 kg telemea. Cei doi au fost sanctionati contraventional cu amenda In valoare de 15 RON, fiecare", ne-au precizat surse autorizate din cadrul Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii