Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

In Bungaria sau la bulguri?

Habar n-am ce sa raspund la aceasta intrebare. In orice caz, ideea este ca in nici un caz in Romania. Cel putin asa zic turistii de pe la noi care, si in acest an, au ales sa fuga un pic in Bulgaria (operatorii de turism din Bulgaria au precizat ca 20.000 de romani au ajuns in tara vecina). Ca cica litoralul lor este mai litoral decit al nostru. Nu stiu daca lucrurile stau intr-adevar asa, pentru ca nu am fost niciodata in Bulgaria. Anul asta, de Pasti, am ales sa ma aflu pe litoralul romanesc de la Breaza, la niste prieteni. Da bre, nu rideti asa, ca a fost o vreme de plaja la Breaza, de-ar fi murit orice ceafa de bulgar de ciuda. Cred, totusi, ca multi dintre astia care aleg sa o taie aiurea in Bulgaria sint snobi. Am priceput ca acolo sint preturi bune si servicii si mai bune, nu ca la noi (despre litoral este vorba) unde toti te jumulesc de lovele, iar in schimb iti dau multa, dar multa mu... milinta. Dar in acelasi timp cred ca a devenit o moda sa pleci in Bulgaria. Caci una e sa raspunzi ca ai fost la Albena atunci cind esti intrebat unde ai facut Pastele si alta e sa zici ca ai fost la Lacu Sarat sau la o terasa de pe Faleza. Personal, cred ca tot mai bine e in Romania. Si nu o zic pentru ca as fi un nationalist batut in cap, ci pentru ca nici bulgarii, nici ungurii si nici francezii nu au ceea ce avem noi, ma refer la munti, gagici si jocul de table. Asta ca sa nu mai zic ca nu-i nevoie sa bati atita drum pina in Bulgaria, ca sa te faci muci. Hai Romania!
P.S. Despre all-inclusive acum. Cred ca multi romani se inghesuie in hotelurile bulgaresti care practica regimul all-inclusive, pentru ca au ramas cu sechele de pe vremea lui Ceausescu. Va dati seama ce bucurie pe un roman care a tinjit atitia ani din comunism dupa potol, sa se afle acum in fata a 7 kilometri de mese pline cu mincare si alti 12 kilometri de mese full cu bautura de toate natiile?
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii