Mergi la conţinutul principal

Bunea Stancu cumpără parcuri, bulevarde, pieţe, nu BMW-uri ca toţi cocalarii

Vedeţi voi, degeaba ai bani dacă nu te duce mintea, ba, pe deasupra, mai şi emani prostie în jurul tău. Păi, şi ciobanii au bani, dar cu toate astea nu îşi pot cumpără Ferrari la prima mână, pentru că producătorul italian de maşini de lux analizează dosarul fiecărui client în parte, iar dacă eşti ţărănoi, nu eşti acceptat, căci rişti să faci firma de păcat.
Gheorghe Bunea Stancu are bani şi, în ciuda faptului că de la distanţă nu pare cine ştie ce înzestrat dpdv. intelectual, iată că l-a dus mintea să facă nişte combinaţii de ţi se încreţeşte părul, nu alta. În timp ce alţi indivizi cu bani îşi cumpără BMW-uri de 60.000 de euro, nenea Bunea Stancu cumpăra parcuri din Brăila, fraţilor. Nu tu apartamente, nu tu terenuri pe la Vărsătura, ci parcuri. E adevărat că timpul nu a fost de partea lui Bunea Stancu, în sensul că nu a apucat să cumpere tot parcul de pe str. Împăratul Traian, ci doar 437 de metri pătraţi, pe care îi deţine dimpreună cu amicul său de golăneli, Sorin Costin.
Voi aţi mai auzit pe cineva care să cumpere parcuri la bucată, de parcă ar lua biscuiţi de la Carrefour? Uite că în Brăila asta care ne ia prin surprindere pe toţi, de vreo 25 de ani încoace, totul este posibil. Mare lucru să nu aflăm, peste vreo 2-3 luni, că Bunea Stancu este proprietar şi peste jumătate din b-dul Dorobanţi, asta ca să ne gândim cu toţii pe unde naiba o să mai mergem cu maşinile prin Brăila.
Iar ironia sorţii face ca bucata de parc pe care Bunea Stancu a achiziţionat-o naiba ştie prin ce învârteli să fi fost curăţată de gunoaie tocmai de nişte brăileni. Adică de nişte brăileni care oricum au fost minţiţi şi buzunăriţi de administraţia Bunea Stancu, de-a lungul vremurilor. Voluntarii adunaţi de caricaturistul Costel Pătrăşcan, sâmbăta trecută, pentru a aduna gunoaiele din Centrul Vechi, au aflat cu stupoare că bucata de verdeaţă de pe care ei adunau mizeria ar aparţine fostului baron Bunea Stancu. Evident, când auzi o astfel de chestie, tu ştiind că tocmai te afli într-un parc, tinzi să crezi că cineva face glume cu tine, că e o farsă, că tocmai ai auzit un banc.
Însă, gluma s-a confirmat, ca să zic aşa, iar voluntarii lui Pătrăşcan cred că ar trebui să se organizeze un pic şi să facă un drum până la Penitenciarul Galaţi ca să îi ducă nota de plată lui Bunea Stancu, pentru acţiunea de ecologizare din parcul pe care acesta este proprietar, alături de Sorin Costin. O să spuneţi că Bunea Stancu nu are de ce să plătească pentru o acţiune de curăţenie pe care nu a comandat-o. Aşa este, aveţi dreptate, dar are de plătit pentru multe altele şi, la cât a fost el de şmenar, nu cred că s-ar supăra nimeni dacă i-ar fi dusă sub nas o factură pentru o comandă pe care el (ca şi cum ar fi fost în separeu la Continental) nu a specificat-o ospătarilor. Să plătească, prieteni, căci ani la rând a agonisit din buzunarele cetăţenilor din Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro