Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brazilianul Marcelo a plecat de la Rapid

Marcelo Ribeiro dos Santos, testat la antrenamente in ultima saptamina de tehnicianul Razvan Lucescu, a plecat, miercuri, de la Rapid, mijlocasul preferind sa revina in Brazilia, de unde are o oferta de la o divizionara secunda, a anuntat directorul tehnic al gruparii giulestene, Grigore Sichitiu.
"Marcelo a plecat astazi din Bucuresti. Transferul nu a esuat din cauza pretentiilor sale financiare, pur si simplu are o oferta din liga a II-a braziliana si a ales sa plece acasa. Nu am putut face nimic", a explicat Sichitiu, care a confirmat ca brazilianul a avut, marti seara, o discutie cu membrii conducerii FC Rapid.
Oficialul rapidist, delegat de actionarul majoritar George Copos sa se ocupe de transferuri in aceasta pauza competitionala, a precizat ca Rapid cauta in continuare un mijlocas de banda care sa acopere locul lasat liber de armeanul Artavazd Karamyan, plecat la Poli Timisoara. "Noi vom continua sa cautam. Ce pot sa spun e ca pina la inceperea campionatului o sa mai apara o surpriza la Rapid", a spus directorul tehnic.
Intrebat daca pina pe 24 februarie, cind este programata etapa a XX-a a Ligii I, este posibil sa mai plece vreun jucator de la Rapid, Grigore Sichitiu a raspuns: "Noi vrem sa mai aducem, cum sa mai plece? De plecat nu mai pleaca nimeni de la Rapid pina la vara".
Brazilianul Marcelo nu a facut, marti, deplasarea cu Rapid in turneul din Cipru, antrenorul Razvan Lucescu afirmind ca decizia pastrarii in lot a acestuia ii apartine lui George Copos. Actionarul majoritar afirmase la sosirea mijlocasului la Bucuresti ca Rapid nu poate spera la calificarea in Liga Campionilor atita timp cit transfera jucatori din liga a treia braziliana. Marcelo Ribeiro Dos Santos a venit in probe la recomandarea fostului jucator rapidist, Lucian Marinescu. Mijlocasul a evoluat ultima data la formatia braziliana de liga a III-a Esporte Club Noroeste, dupa ce in urma cu doua sezoane jucase pentru CD Chaves, in Portugalia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii