Mergi la conţinutul principal

Brazii pentru sărbătorile de iarnă au fost montaţi pe domeniul public

Primăria a montat, vineri, brazii de înălţime mare şi medie care vor împodobi oraşul de sărbători. Brazii mari, trei la număr, cu o înălţime de circa 14 metri, au fost instalaţi pe platoul din faţa Palatului Administrativ, lângă Catedrala din Bariera Călăraşilor, respectiv în rondoul din Parcul Monument, unde se va afla şi Orăşelul Copiilor, care va fi inaugurat joi, 18 decembrie. Pentru brazii de înălţime medie au fost stabilite următoarele locaţii: ANL-urile Brăiliţa, Lacu Dulce şi Apollo, căminul cultural Chercea, părculeţul de la Caporalul Muşat, Gara CFR, capătul liniei 2 din cartierul Hipodrom, Maternitate, colonia de la kilometrul 10 şi Scena de pe Esplanada Dunării, unde se vor pune două exemplare. Totodată, Primăria a împodobit şi un brad dintre cei crescuţi în mod natural în Piaţa Traian, unul din Parcul Monument şi unul existent în cartierul Vidin, la stadionul "Progresul".
Ornarea tuturor brazilor menţionaţi se va face până pe 18 decembrie, când vor fi aprinse şi instalaţiile luminoase aferente. Tot pe data de 18, odată cu inaugurarea Orăşelului Copiilor, va fi pornită şi o instalaţie specială, cu laseri, ce va proiecta diverse imagini pe faţada Palatului Administrativ.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro