Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenilor le-a lipsit omul de gol

Prin prisma scorului se poate spune ca meciul a fost la discretia gazdelor, practic amicalul de la Rm. Sarat a avut doua parti distincte. Prima repriza a fost dominata de gazde, care au si reusit sa inscrie de doua ori cu largul concurs al portarului brailean Mitrea, iar cea de-a doua a apartinut oaspetilor, numai ca elevii lui Darie au punctat doar la capitolul ocazii nu si pe tabela de marcaj.
CSM-ul a deschis scorul inca din minutul 10, la o grava greseala a lui Mitrea, dar putea fi 1-1 in minutul 20 daca portarul gazdelor nu ar fi avut un reflex de exceptie la sutul lui Costache.
Formatia din Rm. Sarat a controlat jocul, profitind poate si de faptul ca antrenorii braileni au trimis in teren cea de-a doua garnitura, a mai ratat citeva ocazii clare, dar a si marcat din nou, nesperat, in minutul 30, prin Popa, la o alta gafa monumentala a lui Mitrea.
Brailenii ar fi putut reduce din diferenta, insa Mindroasa nu a gasit solutia cea mai buna cu trei minute inainte de finalul primei parti.
In repriza a doua, oaspetii au trimis in teren prima garnitura si cu toate acestea nu au reusit sa trimita nici macar o data mingea in poarta adversa, cu toate ca, gazdele au facut mai multe modificari in efectiv. Elevii lui Darie au atacat de mai multe ori destul de periculos careul advers, dar le-a lipsit omul de gol. Plesa si Balaban au incercat sa-l surprinda pe portarul CSM-ului cu suturi de la distanta, iar dupa o combinatie in viteza intre Neta si Cosmin Dobre, ultimul a sutat imprecis din interiorul careului. Neta si Plesa s-au zbatut foarte mult, au dat destule pase utile colegilor ajunsi la finalizare, insa tabela nu s-a mai modificat. Rotaru (min. 62) si Moroianu, pe finalul meciului au mai irosit alte doua situatii de a marca si astfel gazdele au reusit sa se impuna, gratie celor doua reusite din prima repriza.

Brailenii disputa astazi, la Galati, returul cu Otelul II

Cu toate ca trebuia sa se dispute tot la Braila, pe stadionul din Lacu Sarat, returul partidei amicale cu Otelul II va avea loc pe terenul sintetic din Galati. In acest joc Vasile Darie il va testa din nou pe Dima, mijlocasul venit in probe de la Focsani. Jucatorul lui CSM Focsani a avut o evolutie destul de buna la Rm. Sarat si reprezinta o solutie in linia de mijloc a formatiei brailene.

CF Braila in prima repriza: Mitrea - Moroianu, Zagan, V. Nicolae, Negulescu - Harabagiu, Dima, Coman, Costache - Lupu, Mindroasa.
CF Braila in repriza a doua: Botas - Moroianu, Calin, V. Nicolae, Necoara - Pascu, Balaban, Plesa, Rotaru - Neta, Dobre.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii