Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii sint multumiti de noua locatie in care se oficiaza cununiile civile

Brailenii care s-au casatorit, simbata, au fost primii care au spus "da" in sediul Primariei si nu la Casa Casatoriilor ca pina acum. In ciuda comentariilor aparute dupa ce primarul a luat decizia de a oficia cununia religioasa in incinta primariei, referitoare la spatiul aparent impropiu desfasurarii unui astfel de eveniment, cuplurile care s-au casatorit simbata nu au fost cu nimic deranjate, ba, dimpotriva, ne-au declarat ca, dupa parerea lor, acum e chiar mai mult loc.
"E bine ca acum intri prin spate, holul e spatios, camera in care se desfasoara ceremonia e draguta, iar la iesire ai o anumita imagine de ansamblu. Da chiar foarte bine. Iar cine vrea, poate sa faca poze in o multime de locuri frumoase in jurul Primariei. Cred ca a fost o decizie buna asta" ne-a declarat un tinar cuplu, proaspat cununat civil.
Amintim ca, in cursul saptaminii trecute, primarul Cibu a decis sa mute serviciul de cununie civila in sediul Primariei, pina cind va fi reabilitat un imobil care va fi destinat exclusiv acestei activitati. Cibu ne-a declarat ca motivul pentru care a hotarit ca municipalitatea sa nu mai foloseasca imobilul de pe Bulevardul Al. I Cuza, a fost suma exorbitanta care trebuia platita lunar pentru chirie, aproape 110 milioane de lei vechi. Din informatiile oferite de primar, in cursul acestui an, urmeaza a fi reabilitat fostul adapost de noapte de pe str. Vapoarelor, pentru a gazdui Starea Civila precum si Autoritatea Tutelara.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii