Mergi la conţinutul principal

Brailenii sint chemati sa participe la o noua "Mare Debarasare"

Primaria Braila si Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile invita brailenii sa participe la campania de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice de la populatie, denumita "Marea Debarasare". De altfel, autoritatile si-au propus ca o actiune de acest gen sa aiba loc in prima simbata a fiecarei luni. Astfel, in intervalul orar 7.00-9.00, brailenii sint rugati sa scoata in fata gospodariei individuale - sau la punctul de precolectare, in cazul asociatiilor de proprietari - frigidere, televizoare, masini de spalat, computere, tuburi fluorescente sau alte asemenea deseuri. Vechiturile vor fi transportate, de catre firmele de salubritate, la depozitul societatii "Brai-Cata", de pe Sos. Rimnicu Sarat, nr. 123. "Cheltuielile pentru colectare si transport vor fi suportate de catre aceste societati comerciale. Se interzice colectarea deseurilor de echipamente electrice si electronice de catre persoane neautorizate sau societati comerciale, altele decit operatorii de salubritate. In cazul identificarii unor astfel de situatii, se vor aplica sanctiuni contraventionale de catre Politia Comunitara. Avem convingerea ca brailenii vor colabora in vederea realizarii angajamentelor asumate de Romania in procesul de aderare, astfel incit la finele anului 2008 sa se colecteze cantitatea de 4 kg/locuitor", se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Braila. Precedenta campanie de colectare a acestui tip de deseuri nu prea a avut mare succes in Braila. Pe 4 octombrie s-au strins doar 1,6 t de vechituri, dovada ca brailenii nu prea sint dispusi sa renunte la televizoarele si radiourile iesite din uz.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

Obiectiv Vocea Brailei 2022

Continutul acestui site este proprietatea SC Double P Media SRL. Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul SC Double P Media SRL

Analiza WEB