Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii nu au mai cucerit nici o medalie in ultima zi a nationalelor de natatie

Duminica, in ultima reuniune a Campionatelor Nationale de natatie care s-au derulat timp de cinci zile la Pitesti, inotatorii braileni nu au reusit sa urce pe podium.
Ana Maria Leu, de la CSM Braila, s-a clasat pe locul al patrulea la 50 m spate si tot finalista in aceasta proba a fost si Monica Barbu care a sosit pe pozitia a sasea.
"Cred ca nici nu puteam sa obtinem rezultate mai bune la aceasta competitie pe care eu as putea sa o denumesc "Cupa Pitesti", cu invitati. Fara concursuri de verificare si la ce interes manifesta federatia pentru depistarea si promovarea valorilor, este greu sa razbesti in "lumea buna" a inotului. La vara, cu siguranta vom da o replica mai buna", declara la finalul competitiei antrenoarea emerita Gabriela Stoicescu Clinciu.
Tot duminica dupa-amiaza, Roxana Samoila, sportiva cu dubla legitimare LPS Braila - CSM Pitesti s-a clasat a patra la 400 m mixt.
Chiar daca nu a avut nici o sansa sa urce pe podium, Cosmin Ochirosi a reusit sa obtina un loc cinci in proba de 800 m liber. Acelasi inotator a sosit pe pozitia a opta la 200 m liber, loc pe care s-a clasat si Razvan Lupu in proba de 50 m spate.
"Cosmin Ochirosi a facut cele mai mari progrese. Dupa ce si-a imbunatatit propriul record la 1500 m liber cu 29 de secunde, duminica el a reusit sa-si imbunatateasca cu 15 secunde timpul personal in proba de 800 m liber.
Tinind cont ca se afla in plin proces de pregatire, rezultatele obtinute de inotatorii Centrului Olimpic sint bune. Cind vor concura la categoria lor de virsta cu siguranta ca toti se vor afla pe podium", a declarat profesorul Tudorel Smeu, coordonatorul Centrului Olimpic Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii