Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii mai acorda o sansa PSD, dupa "executia" lui Nastase

Rezultatele ultimului concurs sondaj organizat de ziarul "Obiectiv - Vocea Brailei" sint interesante. Astfel, la intrebarea "Se va reabilita PSD-ul dupa "executia" lui Nastase?" au raspuns 516 braileni care au trimis redactiei noastre 5.322 de taloane. Dintre acestia, 276 de respondenti, insemnind 53%, cred ca fostul partid de guvernamint are sanse de reabilitare urmare acestei manevre, in vreme ce restul de 240 (47%) cred ca nu. Asadar, doar 6 procente ii despart pe optimisti de pesimistii care cred ca in PSD, "cu o floare nu se face primavara". In acest context, este relevanta opinia lui Harabagiu Juvenale, care crede ca "mai sint si altii care trebuie "executati"". De altfel, chiar si in rindul optimistilor exista o doza de scepticism. Astfel, dl Radu Ciuca, un cititor fidel al ziarului nostru, care la fiecare concurs ne-a transmis opiniile domniei sale, este de parere ca PSD se va reabilita "numai daca parte din actuala conducere a PSD va fi schimbata, deoarece cei prezenti fac sicane si in critica lor folosesc cuvinte si expresii jignitoare sau chiar insulte". Concluzionind, brailenii manifesta inca un orizont pozitiv de asteptare cind vine vorba de PSD. Din pacate, insa, asa cum se poate observa, doar sacrificarea lui Nastase nu ajunge. In absenta unei reformari reale a stingii democratice, PSD nu face altceva decit sa deschida calea intrarii in Parlament pentru partide gen PNG.

O somera a cistigat premiul de 10 milioane de lei la concursul "Obiectiv"

In urma tragerii la sorti, desfasurata aseara in direct, la postul de televiziune Mega TV, au fost desemnati cistigatorii celor 7 premii ale concursului de Paste organizat de "Obiectiv". Marele premiu, in valoare de 10 milioane de lei, a fost cistigat de Valentina Tazlauanu, din Braila, in virsta de 26 de ani, somera. Cei trei miei au fost adjudecati de Tanase Buruiana, 63 de ani, Marian Ionita, 56 de ani, si Ion Coman - 67 de ani, toti pensionari din municipiul Braila. Premiile de consolare, constind in cite un carton de oua, au fost cistigate de Daniela Zaman, 44 de ani, casier, din comuna Mircea Voda, Ileana Chirila, economist, 52 de ani, din Braila, si Ionut Mircea Ivescu, in virsta de 3 ani, din Braila. Cistigatorii sint asteptati azi la redactie, pentru inminarea premiilor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii