Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii incearca sa dea lovitura si la Botosani

Linia de clasament a celor doua formatii inantea partidei directe:
9 FC Botosani 16 7 3 6 17-19 24
15 CF Braila 16 4 3 9 8-26 15

Dupa succesul din etapa trecuta, CF Braila va incerca in aceasta runda, ultima a turului, sa scoata macar un punct din disputa cu FC Botosani. Cit de motivati sint jucatorii se va vedea cu siguranta din atitudinea pe care o vor avea in teren, pentru ca oricit de mult ar vrea unii conducatori care se agata cu disperare de acest club, la nivelul echipei persista o stare de tensiune. Jucatorii si-au primit cota din contract aferenta lunii octombrie insa nu trebuie uitat faptul ca sintem deja la finele lunii noiembrie si ca lucrurile s-au urnit in acest sens doar in urma unor noi amenintari cu depunerea de memorii la FRF din partea jucatorilor care nu contenesc sa acuze lipsa de implicare a conducatorilor oficiali ai CF Braila.
Meciul de la Botosani este foarte important pentru ambele echipe. CF Braila spera sa mai poata lua o gura de oxigen in tentativa sa de a evita retrogradarea, in timp ce FC Botosani isi doreste cu ardoare sa se reabiliteze dupa rusinosul esec de la Brazi.
Cu toate ca nu a avut o saptamina linistita, cum ar fi fost normal de altfel dupa un succes important, cum a fost cel de pe teren propriu din etapa trecuta, Ionel Iuga este optimist inaintea confruntarii cu Mihai Ciobanu.
"Este un nou examen pentru noi, unul la fel de dificil cum a fost si cel din urma cu o saptamina, dar am incercat sa-i mobilizez pe jucatori, sa-i fac sa inteleaga cit de important poate fi un punct cistigat in aceasta deplasare. Nu vor juca S. Matei si Caragea, juniorul Girleanu este incert insa nici inaintea partidei precedente nu am avut tot lotul valid si ne-am descurcat mai mult decit onorabil. Daca vom aborda acest ultim meci din tur cu aceeasi determinare ca in partida cu FCM Bacau ne vom indeplini obiectivul", a declarat, vineri dimineata, Ionel Iuga inainte de a urca in autocarul care urma sa transporte echipa la Botosani.

Brailenii joaca la victorie, in ciuda indisponibilitatilor

Contactat telefonic, Mihai Ciobanu, antrenorul echipei din Botosani, parea inca afectat atit de esecul din runda precedenta cit si de indisponibilitatile din lotul sau datorate suspendarilor si accidentarilor: "Va fi o partida interesanta pentru ca formatia braileana vine cu moralul ridicat dupa victoria din partida cu FCM Bacau, in timp ce noi traversam o pasa neagra, insa orice meci are istoricul lui. Avem probleme de lot deoarece sint jucatori accidentati si suspendati insa cine va intra in teren va trebui sa joace la victorie. Sint unele echipe care nu au negociat bine situatia in vara, cum este si CF Braila, insa nu trebuie sa ne culcam pe o ureche si sa consideram meciul deja cistigat. Va fi cu siguranta o confruntare dificila, dar noi vom aborda la victorie meciul cu CF Braila".

Ultimul meci pentru Marius Matei la gruparea din Bucovina

Partida de astazi, de pe stadionul Municipal din Botosani, ar putea fi ultima pentru Marius Matei. Atacantul adus de Mihai Ciobanu de la Dacia Unirea s-a aratat extrem de afectat de atitudinea suporterilor, care aproape la fiecare meci l-au injurat si a acuzat in aceasta saptamina o stare fizica si psihica scazuta declarind ca in aceasta iarna se va desparti de gruparea botoseneana.
"In cele 16 etape derulate am avut parte de un tratament dur din partea suporterilor. Injuriile nu au contenit nici in meciurile in care am avut o prestatie buna si consider ca dragoste cu sila nu se poate face, de aceea este mai bine pentru ambele parti sa gasim rezolvarea cea mai buna a acestei situatii", a declarat Marius Matei, atacantul care a marcat un singur gol pentru FC Botosani in acest tur de campionat.

Etapa a 17-a programeaza meciurile:
Delta Tulcea - Prefab. 05 Modelu
Dunarea Galati - Petrolul Ploiesti
FC Sacele - FC Snagov
CS Otopeni - Sportul Studentesc
Forex Brasov - Chimia Brazi
FCM Cimpina - Dunarea Giurgiu
FC Botosani - CF Braila
FCM Bacau - FC Brasov
Cetatea Suceava - Gloria Buzau
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii